Verdensmålene rummer et forretningspotentiale på 400 mia. kr. Et milliardmarked, som fynske virksomheder kan få andel i. I Erhvervshus Fyn hjælper vi dig med at løfte din forretning til nye bæredygtige højder gennem sparring, finansiering og erhvervsklynger.

Uanset hvor du befinder dig på skalaen kan vi introducere dig til værktøjer og give dig sparring, som kan løfte din bæredygtige forretning fra flotte ord til målbar virkelighed.

vku_baeredygtighed
Bæredygtig strategi

Workshopforløb hvor du finder vej til en bæredygtig forretningsstrategi, der skaber værdi for dine kunder og din virksomhed.

Opkvalificer mig
gco_card
Grøn Cirkulær Omstilling

Få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning.

Det vil jeg vide mere om
smv_pro_card
smv PRO

Få op til 100.000 til en udviklingsplan, der kan skabe øget konkurrencekraft for din virksomhed - fx inden for bæredygtighed.

Jeg vil have en plan

Vi hjælper dig videre

Vores forretningsudviklere står klar til at give dig sparring, værktøjer og gode råd til at udvikle din forretning i en bæredygtig retning. Bliv kontaktet eller tag fat i os.

Find vores forretningsudviklere
konsulenter_fotofeature
sdg_card
Vækst med verdensmålene

Bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan arbejde med vækst gennem verdens-målene. Find cases og praktiske værktøjer.

Inspirer mig
vg_groen_omstilling
Grøn og bæredygtig virksomhed

På Virksomhedsguiden finder du inspiration til din virksomheds grønne omstilling og hvordan du kan reducere dit klimaaftryk.

Kom i gang med grøn omstilling
baredygtighedsbarometer_card
Bæredygtighedsbarometer

Vi har taget temperaturen på bæredygtigheden hos de fynske virksomheder.

Dyk ned i resultaterne
green_shipping_card
Green shipping

Fyns Maritime Klynge står klar til at rådgive samt være med til at facilitere din forretningsudvikling i klyngen af maritime virksomheder på Fyn.

Det er interessant
baeredygtigt_byggeri_card
Bæredygtigt byggeri

I netværket for bæredygtigt byggeri under BYG FYN får du adgang til den nyeste viden og værktøjer i relation til bæredygtigt byggeri.

Det vil jeg med i
baeredygtig_energi_card
Besparelse på 20-60%

Virksomheder, der investerer i nye energiløsninger, vinder på sigt helt op til 60% i energibesparelse. Det gælder både industri- og servicevirksomheder, detail mf.

Gør en god investering