Bæredygtig forretningsudvikling

Verdensmålene er ikke kun gode for mennesker og miljø - de rummer store forretningspotentialer for fynske virksomheder. Erhvervshus Fyn hjælper dig i gang med en mere bæredygtig forretning, gennem vores uvildige sparring.

Der findes mange muligheder for at arbejde med bæredygtig forretningsudvikling og ingen standardløsninger. Men det behøver hverken være abstrakt eller uoverskueligt at bliver mere bæredygtig. Kunsten er at tage udgangspunkt i det, I allerede gør og så udvikle derfra.

Verdensmålene som driver for vækst

Vi introducere dig til alle de nye begreber, hjælper dig med at lægge en strategi og lave en handlingsplan så du kan:

  • Skabe bedre bundlinie gennem bæredygtig forretningsudvikling
  • Kommer i gang med FNs Verdensmål i din virksomhed
  • Gøre bæredygtighed til en del af jeres brand og virksomhedsfortælling
  • Tiltrække de rigtige medarbejdere, gennem en mere bæredygtig profil
  • Udvikle nye forretningsmodeller og styrke jeres værdikæde

Hos Erhvervshus Fyn får du en indledende sparring om bæredygtig forretningsudvikling med udgangspunkt i FNs Verdensmål. Herefter henviser vi dig videre til relevant privat rådgivning.

Milliarderne venter

Det giver god mening at arbejde meget mere målrettet med bæredygtig forretningsudvikling og FNs verdensmål. Det understreges af en rapport fra Udenrigsministeriet hvori det anslåes, at der ligger et samlet forretningspotentiale på op mod 400 milliarder kroner frem mod 2030, for de danske virksomheder, som arbejder for at opfylde FNs verdensmål.

Sparringen og vejledningen skal du ikke lede længe efter – så tag fat i os allerede i dag

Bliv ringet op af Erhvervshus Fyn

Se også...

divider1

Dine bæredygtige muligheder - vi hjælper dig med at løfte din bæredygtige forretning, hvad enten du skal til og i gang eller allerede er godt fra start.

Grøn Cirkulær Omstilling - få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning.

Sidst opdateret: 03.05.2021