header billede

Bliv:Digital

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Få specialisthjælp til en konkret problemstilling.

blivdigital_ikongrafik

Bliv:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder med at øge produktiviteten gennem digitale løsninger. Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til specialisthjælp eller sidemandsoplæring i en tidsbegrænset periode, så du kan komme i mål med din digitaliseringsproces.

Hvad kan du få hjælp til?

Med Bliv:Digital får du hjælp til de digitale udfordringer, der står i vejen for din virksomheds produktivitet. Måske drømmer du om at gå fra håndskrevne timesedler til digital tidsregistrering, eller måske har du brug for oplæring i et nyt lagersystem.

Alt det praktiske

Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til din digitaliseringsproces. Din virksomhed skal medfinansiere 75% af det ansøgte beløb i form af timemedfinansiering. Det betyder, at de medvirkende medarbejdere skal investere timer i forløbet, der svarer til 75% af det ansøgte beløb. Der er et deltagergebyr på 6% af det ansøgte beløb.

Vi holder dig i hånden hele vejen under forløbet – også i ansøgningsprocessen, hvor du frit kan kontakte os for hjælp til ansøgningsskemaet.

Læs mere på smvdigital.dk/digital-omstilling/bliv-digital

knap_start_ansoeningen_her

Kontaktperson hos dit Erhvervshus

Fyn:
Eigil Pedersen, eipe@erhvervshusfyn.dk, telefon 3163 6913

Hovedstaden:
Jan Bertholdt Hansen, jbh@ehhs.dk, telefon 4188 6609

Midtjylland:
Klaus Hall, kh@erhvervshusmidtjylland.dk, telefon 4035 7999

Nordjylland:
Casper Gerner Mikkelsen, cgm@ehnj.dk, telefon 4088 8876

Sjælland:
Randi Terp, rte@ehsj.dk, telefon 5372 7199
Mikael P. Jespersen, mpj@ehsj.dk, telefon 5372 7100

Sydjylland:
Peter Lind, pel@ehsyd.dk, telefon 3118 5014
Kim Høi, kho@ehsyd.dk, telefon 6188 4674

Case: K. E. Jensen

Fra papirsedler til digitaliseret lønsystemTransportvirksomheden K. E. Jensen, har hjemme i Padborg, hvorfra de koordinerer og arrangerer transport i hele Europa. En opgave der kræver stort overfblik og nærværende kundekontakt. Deres deltagelse i Bliv:Digtal betyder, at de nu er godt i gang med at frigøre mere tid til denne kerneopgave ved at optimere og digitalisere administrative processer.

Læs mere om K.E. Jensen og hvordan de har benytte Bliv:Digital

divider1

Bliv:Digital er en del af programmet Enter:Digital, der udbydes af Erhvervshusene med Erhvervshus Fyn som operatør i samarbejde med de øvrige Erhvervshuse, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center.

Enter:Digital er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og finansieret af Decentrale Erhvervsfremmemidler.

erhvervshusene_logo deblogo

Sidst opdateret: 25.03.2021