Skriv dig på Brexit-listen

Vil du stå først i køen til vejledning og bistand, når og hvis Brexit kommer? Så kan du nu skrive dig op på Erhvervshus Fyns Brexit-liste. Du vil blive kontaktet med information og tilbud om vejledning, efterhånden som der kommer afklaring på Brexit.

Bliver det et hårdt eller blødt Brexit – eller måske slet ikke noget Brexit, når det kommer til stykket? Det kan ingen endnu svare sikkert på. Uanset udfaldet af briternes eventuelle udtræden af EU-fællesskabet, så er der skabt usikkerhed for danske virksomheder.

Brexit-listen giver adgang til information

I Erhvervshus Fyn er vi i fuld gang med at forberede afdækning af denne usikkerhed. Trods udfordringen af at vi endnu ikke kender vilkårene eller det sikre tidspunkt for Brexit, sidder vi ikke i afventende position.

Derfor koncentrerer vi lige nu vores indsats om at kortlægge de relevante specialister og rådgivere, som hjælpe virksomhederne og afdække udfordringer og barrierer, når og hvis Brexit kommer.

Vi opfordrer dig og din virksomhed til at skrive dig op på Brexit-listen og vær på forkant, når vi deler information, tilbud om workshops og infomøder samt overblik over relevante rådgivere ud fra virksomhedernes behov, efterhånden som afklaringen omkring Brexit viser sig.

Skriv dig op her og vær sikret rettidigt og hurtigt overblik.

Sidst opdateret: 19.09.2019