Brexit hjælp

Får Brexit konsekvenser for din virksomhed? Eller er du i tvivl, om den gør? Uanset hvordan Brexit kommer til at udspille sig, kan du allerede nu få hjælp til at afdække eventuelle konsekvenser eller nye eksportmuligheder.

I Erhvervshus Fyn følger vi udviklingen i Brexit-forhandlingerne og afdækningen af de samhandelsvilkår, der bliver gældende fra årsskiftet, tæt.

Med sparring fra vores eksportspecialist kan du få hjælp til at afdække eventuelle konsekvenser eller nye eksportmuligheder for din virksomhed i forbindelse med det forestående Brexit.

Brexitlisten

Vil du kontaktes, når der er afklaring på udfaldet af Brexit til en snak om dine muligheder eller udfordringer? Så skriv dig op på Erhvervshus Fyns Brexit-liste.

Vi kontakter dig, når en endelig aftale er på plads, og vi ved, hvilken fremtid vi kigger ind i.

Muligheder for medfinansiering

Importerer eller eksporterer I til Storbritannien, og har virksomheden maks 249 ansatte? Så er der mulighed for at søge om medfinansiering til en konkret handlingsplan for jeres samhandel med Storbritannien.

 

Med Brexit-programmet får du 50% medfinansiering af op til 75.000 kr. til et skræddersyet 1:1 rådgivningsforløb.

Med forløbet kan du fx få lagt en strategi for, hvordan din virksomhed afbøjer eventuelle negative konsekvenser af brexit eller hjælp til at afsøge ny eeksportmarkeder.

Læs mere om Brexit-programmet her.

Kontakt

Kontakt vores eksportspecialist Steen Nymann Andersen til en uforpligtende snak om Brexit-programmet, kommende udfordringer eller nye eksportmuligheder.

Ring til Steen allerede i dag på tlf. 25 50 53 08 eller send ham en mail på sna@ehfyn.dk.

Bliv ringet op af Erhvervshus Fyn

Sidst opdateret: 08.01.2021