Brexit hjælp

Får Brexit konsekvenser for din virksomhed? Eller er du i tvivl, om den gør? Uanset hvordan Brexit kommer til at udspille sig, kan du få hjælp til at afdække eventuelle konsekvenser eller nye eksportmuligheder.

I Erhvervshus Fyn følger vi udviklingen i Brexit-forhandlingerne og afdækningen af de samhandelsvilkår, der bliver gældende fremover mellem EU/Danmark og Storbritanien.

Med sparring fra vores eksportspecialist kan du få hjælp til at afdække eventuelle konsekvenser eller nye eksportmuligheder for din virksomhed i forbindelse med Brexit.

Brexitlisten

Vil du kontaktes, for en uforpligtende sparringsdialog om dine muligheder eller udfordringer i forbindelse med Brexit? Så skriv dig op på Erhvervshus Fyns Brexit-liste.

Vi kontakter dig snarest muligt.

Muligheder for medfinansiering

Importerer eller eksporterer I til Storbritannien, og har virksomheden maks 249 ansatte? Så er der mulighed for at søge om medfinansiering til en konkret handlingsplan for jeres samhandel med Storbritannien.

 

Med Brexit-programmet får du 50% medfinansiering af op til 75.000 kr. til et skræddersyet 1:1 rådgivningsforløb.

Med forløbet kan du fx få lagt en strategi for, hvordan din virksomhed afbøjer eventuelle negative konsekvenser af Brexit eller hjælp til at afsøge nye eksportmarkeder.

Læs mere om Brexit-programmet her.

Kontakt

Kontakt vores eksportspecialist Steen Nymann Andersen til en uforpligtende snak om Brexit-programmet, kommende udfordringer eller nye eksportmuligheder.

Ring til Steen allerede i dag på tlf. 25 50 53 08 eller send ham en mail på sna@ehfyn.dk.

Bliv ringet op af Erhvervshus Fyn

Sidst opdateret: 18.05.2021