Sæt kunden i centrum og få fremgang

Cane-line A/S satte sig i kundens sted og benyttede Erhvervshus Fyns konsulenter til at igangsætte en strategi for deres e-business.

caneline_caseindholdsside

Møbler fra Cane-line A/S tilhører den eksklusive ende af skalaen med solid afsætning til B2B-segmentet med salg til møbelbutikker, havemøbelspecialister, restauranter, hoteller og krydstogtskibe. Flere privatkunder finder også vej til firmaet, og det var i den forbindelse, at Erhvervshus Fyn for nogle år siden kom på banen.

- Jeg er forsigtig i forhold til at bruge konsulenter. Mødet med Erhvervshus Fyn var en positiv overraskelse, for der blev ikke gjort forsøg på salg undervejs. Erfarne folk, der er specialister. Generalisterne har vi selv ansat, siger direktør Brian Djernes.

Webshop på 14 sprog

Cane-line mødte Erhvervshus Fyn i forbindelse med arbejdet med en strategi om en webshop på dansk og engelsk.

- Det stod hurtigt klart, at konsulenten vidste mere om emnet end os. Og sammen fandt vi hurtigt frem til en strategi. En af de store fordele var, at jeg ikke skulle bruge flere timer på at briefe om vores forretning. Konsulenten havde fanget, hvor vi skulle hen, siger Brian Djernes.

Erhvervshus Fyn har hjulpet med:

  • ekspertsparring om webshops
  • internationalisering og strategi

Kunderne er forberedte til køb

Webshopløsningen blev rullet ud, og den blev hurtigt en succes, der nu er udbredt på 14 sprog.

- Det var et led i vores arbejde med at sætte slutbrugeren i centrum, siger Brian Djernes.

Vurderingen var, at slutbrugerne ønskede åbenhed om priserne.

Cane-lines webshop giver kunderne adgang til alle oplysninger om priser og muligheder. Kunderne har mulighed for at købe online eller afslutte købet i en af de fysiske butikker.

- Vi kan se, at mange lægger varer i indkøbskurven i webshoppen og afbryder købet. Det er ikke usædvanligt. Til gengæld er kunderne langt bedre forberedt, når de kommer ud til vores fysiske forhandlere. De har næsten besluttet sig, og de bliver ikke overraskede over priserne, siger Brian Djernes.

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Økonomi og finansiering - få uvildig sparring og få afdækket dine økonomiske muligheder, kapitalbehov og finansieringskilder.

vhs_hvidestreg_midterbox

Internationaliseringsrådgiver – Eksportrådets medarbejder hos Erhvervshus Fyn rådgiver om eksport og internationalisering

Sidst opdateret: 03.03.2019