Godset ser nye forretninger

Hverringe Gods har hele tiden øje for udvikling af nye forretningsområder og bruger Erhvervshus Fyn som løbende sparringspartner

hverringegods_casefoto_indholdsside

Hverringe Gods ved Kerteminde læner man sig ikke tilbage og hviler i en velkørende drift. Nye forretningsområder skabes på de store arealer og bygninger. Maskinstation, campingplads, møde- og selskabslokaler og nu også et nyt center, som skal udvikle og bevare den særlige danske bygningskultur.

- Vi skal hele tiden se på, hvordan vi kan udvikle vores forretning og skabe nye aktiviteter, siger Niels Iuel Reventlow, godsejer, Hverringe Gods.

Vigtige kompetencer

I forbindelse med udviklingen af Hverringe Centrum for Restaurering har godset benyttet Erhvervshus Fyn som sparringspartner. De har bl.a. fået sparring omkring:

  • Forretningsplanen
  • Udviklingen af den digital platform
  • Valg af rette eksterne samarbejdspartnere og eksperter

Dorte Øllegaard Utecht, centerleder på Hverringe Centrum for Restaurering om Erhvervshus Fyns rolle:

- Vi har selv mange kompetencer, men der er også en masse, vi ikke ved noget om, for eksempel hvordan man laver en webshop-platform og får skabt digital synlighed omkring vores aktiviteter. Her har vi haft stor gavn af Erhvervshus Fyn, som har hjulpet os med at finde retning og de helt rette folk til at løfte vores nye forretningsområde, siger Dorte Øllegaard Utecht.

Hverringe Centrum for Restaurering er et kombineret byggemarked og webshop til restaurering samt ombygning af gamle huse med tilknyttet videns- og kursuscenter.

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Økonomi og finansiering - få uvildig sparring og få afdækket dine økonomiske muligheder, kapitalbehov og finansieringskilder.

Sidst opdateret: 05.03.2019