Revolution i den finansielle branche

Gazellespringeren Intelligent Banker ApS er i gang med at revolutionere hele bankverdenen.

intelligent_banker_indholdsside

De løber stærkt for at følge med deres egen vækst hos Intelligent Banker ApS i Odense. 3-dobbelt gazelle-hæder. Et logo på deres website med fem stjerner og ordene ”EY Entrepreneur of The Year – best start up in the region”.

Intelligent Banker er lykkedes med at udvikle et online-sammenligningsværktøj, hvor forbrugere lynhurtigt kan sammenligne bankers produkter og tjenester. De kalder sig for ”bankernes hotels.com”.

Adgang til sparring

Erhvervshus Fyn har været med fra starten og hjulpet med:

  • Sparring på forretningsudvikling og strategi
  • Udvidelse af netværk
  • Eksportstrategi

Torben Kopp Kristensen, der sammen med Tommy Hummelmose, har etableret virksomheden om Erhvervshus Fyns rolle:

- Vi får med jævne mellemrum et sundhedstjek af vores retning og ideer. Vi betragter vores vækstkonsulent Torben Blicher Buch som en god samarbejdspartner, hvor fortroligheden er helt central. Samtidig har vi fået adgang til Erhvervshus Fyns netværk, og det har bl.a. givet os mulighed for at få afklaret, om vores ideer har potentiale til at bære international vækst.

Erhvervsmæssig respekt

Intelligent Banker, der i dag har 25 medarbejdere, har blikket rettet globalt.

- Vores ambition er at frigøre forbrugerne, så de med ét museklik får frit valg på alle bankernes hylder verden over. Vi har i dag en eksportrate på 85%, og den vokser stadig, siger Tommy Hummelmose.

Både i den finansielle sektor og i erhvervsverdenen generelt er der stor bevågenhed på Intelligent Banker, der med en årsomsætning på over 60 mio. kr. har haft en meget kraftig vækst. De to indehavere lægger ikke skjul på, at hele deres forretning er baseret på, at de på daglig basis udfordrer hinanden til at vende tingene på hovedet.

Men de nøjes ikke med egen tanke- og idéudveksling. De ved, at de udvikler forretningen bedst, når de er lydhøre overfor professionelle sparringspartnere.

Disruption og big data

Intelligent Banker står som eksempel på en virksomhed, som gennem disruption, brug af big data og digitalisering har evnet at udfordre den eksisterende måde at drive bank på og skabe nye forretningsmodeller.

- Vi indsamler store mængder data, og på den baggrund kan vi give forbrugerne et overblik over, hvor de får de ydelser, som matcher deres behov, siger Torben Kopp og fortsætter:

- Tilsvarende tager bankverdenen godt imod vores services. Dengang ’hotels.com’ blev introduceret, vakte det ikke jubel i hotelbranchen. I dag kan de fleste se en kæmpe fordel i, at der er en tjeneste, som er med til at få fyldt værelserne op.

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Internationalisering og eksport - få uvildig sparring på din eksportstrategi og muligheder for internationalisering

vhs_hvidestreg_midterbox

EKF Danmarks Eksportkredit – hjælper med at få adgang til finansiering og sikre dig mod økonomiske risici ved eksport

Sidst opdateret: 03.03.2019