Fra papirsedler til digitaliseret lønsystem

Der er fart over feltet hos transportfirmaet K.E. Jensen. Bogstaveligt talt. Transportfirmaet der tæller 30 ansatte og en imponerende vognpark har nemlig en arbejdsplads, der rækker langt ud over Danmarks grænser. Faktisk kører K.E. Jensen i hele Europa – og hjælper både virksomheder og private.

Case:K. E. Jensen

K. E. Jensen har hjemme i Padborg, hvorfra de koordinerer og arrangerer transport i hele Europa. En opgave, der kræver stort overblik og nærværende kundekontakt.

Nu er firmaet i fuld færd med at frigøre mere tid til deres kerneopgave ved at optimere og digitalisere administrative processer i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland og projektet Bliv:Digital:

”Lige nu udfylder vores chauffører dagssedler og kørselsrapporter i hånden. Det er meget tidskrævende og noget, vi gerne vil have lavet om på. Bliv:Digital giver os hjælp til at få digitaliseret dagssedlerne og kørt direkte ind i et lønsystem, som så kan beregne lønnen. Det vil på sigt frigøre mere tid til andre vigtige opgaver,” fortæller Karl-Erik Jensen, direktør for K. E. Jensen.

Hjælp og sparring imens dagligdagen kører

Bliv:Digital er et tilbud om medfinansiering til specialisthjælp eller sidemandsoplæring i en tidsbegrænset periode, så virksomheder bliver hjulpet i mål med deres digitaliseringsproces. Og det er en vigtig og værdifuld hjælp, mener Karl-Erik Jensen:

”Egentligt har jeg gerne villet i gang med digitaliseringen af vores systemer i lang tid, men har ikke haft tiden eller vidst, hvad der kunne lade sig gøre. Gennem Bliv:Digital får vi foræret rammerne til at komme i mål med skarpe deadlines og planlægning. Processen virker langt mere overskuelig, og i en hverdag der blot kører derudaf, er det værdifuldt at få sparring fra en tredjepart.”

Vil du også blive digital?

Bliv:Digital henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil øge produktiviteten gennem digitale løsninger og giver mulighed for medfinansiering af 50% af op til 100.000 kr. til sidemandsoplæring eller sparring i en tidsbegrænset periode.

Bliv:Digital er en del programmet Enter:Digital, der er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og udbydes af Erhvervshusene med Erhvervshus Fyn som operatør i samarbejde med de øvrige Erhvervshuse, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center.

Læs mere om Bliv:Digital

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Teknologi og innovation - få uvildig sparring på dine produktions-, administrations- og udviklingsprocesser

Dine digitale muligheder - vi hjælper dig i mål med dit næste digitale eventyr. Få sparring og medfinansiering til at realisere dine planer om digitalisering af din virksomhed.

Sidst opdateret: 05.03.2021