Navigationsdata sikrer optimering af intelligent transport

SYD Dynamics har udviklet et nyt navigationssystem til mobile robotter, der skaber langt bedre betingelser for robotternes måde at navigere på i det fri. Systemet blev udviklet gennem "Digital Omstilling - Innovationssamarbejde" og et unikt samarbejde, der gav den helt rigtige indsigt i industrien.

SYD Dynamics specialiserer sig i bevægelsessensor-teknologier til ubemandede køretøjer, autonome robotter og droner. Nu har virksomheden udviklet et nyt navigationssystem til mobile robotter, som leverer præcise real-tidsangivelser af robottens geografiske position og bevægelsesmønstre.

Teknologien skal blandt andet hjælpe mobile robotter med at orientere sig og navigere optimalt udenfor i forbindelse med opgaveløsninger indenfor transport, logistik og landbrug.

Mens teknologien i det nye navigationssystem bygger på en af SYD Dynamics eksisterende sensorløsninger har den nyudviklede software i ”PoMoPlatform” til formål at indsamle, behandle og gemme data med henblik på at levere forbedrede positioneringer.

Samarbejde skaber den rette indsigt i industrien
Softwaren har Syd Dynamics udviklet i samarbejde med QuadSAT, TinyMobileRobots og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole gennem programmet Digital Omstilling – Innovationssamarbejder, der drives af Erhvervshus Fyn i samarbejde med Odense Robotics.

Her fik virksomheden blandt andet adgang til medfinansiering og sparring på deres produktudvikling, hvilket ifølge SYD Dynamics i høj grad har bidraget til en langt hurtigere udvikling af det færdige produkt:

-Odense Robotics og Erhvervshus Fyn hjalp os med at finde de rette samarbejdspartnere, der kunne give os en bredere indsigt i industrien. Gennem Digital Omstilling - Innovationssamarbejder fik vi desuden adgang til medfinansiering og ikke mindst vejledning i forhold til vores deltagelse i programmet. Det gav os en unik mulighed for at accelerere udviklingen af produktet, siger Yinan Sang, CEO og medstifter af SYD Dynamics.

Er du nysgerrig på dine muligheder for medfinansiering til udviklingen af nye produkter? Se vores forskellige vækstprogrammer her.

Artiklen er tidligere bragt af Odense Robotics - en del af Erhvervshus Fyn. Artiklen er oversat fra engelsk.

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering – er en unik mulighed for at få en digital ekspert med på holdet og medfinansiering til udvikling af jeres strategi for digitalisering.

Sidst opdateret: 15.10.2020