Opskrift på organisk vækst i medicoindustrien

Med ejerleder Ulla Øhlenschlæger i spidsen har USON PLAST A/S bevæget sig fra en virksomhed på tilbagetog til en succesfuld væksthistorie.

usonplast_indholdsside

- Det løfter meget fra mine skuldre og får mig til at se klarere, når jeg får hjælp.

Ordene kommer fra ejerleder Ulla Øhlenschlæger. For ni år siden overtog hun USON PLAST A/S, der på det tidspunkt var en hensygnende virksomhed. I dag står hun med en succesfuld virksomhed udviklet målrettet gennem organisk vækst og opkøb.

- Jeg har hele tiden ansat de bedste folk for de midler, jeg havde til rådighed, siger USON PLAST-ejeren.

Fra dag ét har hun vidst, at en forudsætning for vækst er hjælp udefra. Vækstkonsulent Bjarne Sørensen, Erhvervshus Fyn, bidrager som sparringspartner i forhold til:

  • Løbende udfordringer
  • Organisations- og markedsudvikling
  • Optimering af produktion, kvalitet og logistik
  • Relevant information om projektmidler til udvikling

- Det er en stor fordel for mig, at jeg får et uvildigt blik på vores forretning og får sparring i forhold til, hvordan vi bedst muligt udvikler vores marked, siger Ulla Øhlenschlæger.

Solidt fundament

USON PLAST A/S producerer engangsartikler til medicoindustrien. Blandt andet de genkendelige gule kanylebeholdere, som findes hos praktiserende læger og overalt i sundhedssektoren, bliver produceret i Svendborg-virksomheden.

Derudover udvikler USON PLAST løbende nye produkter til markedet og har i dag kontraktproduktion for en række af medicoindustriens større aktører.

Opgaven for Ulla Øhlenschlæger er – og har været – at udvikle virksomhedens organisation, produktionskapacitet og medarbejderstab i takt med, at markedet bliver større.

I dag har USON PLAST ansat en international salgschef. Det har været en velovervejet proces, hvor Ulla Øhlenschlæger har sikret sig, at virksomheden er gearet til flere kunder og ordrer.

- Inden vi ansatte salgschefen, var vi gennem en grundig optimering af alle vores kompetenceområder. Vi har kørt lean-processer i vores produktion, kvalitetssikring og logistik for på den måde at sikre, at vi var klar til en salgschef, siger Ulla Øhlenschlæger.

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Økonomi og finansiering - få uvildig sparring og få afdækket dine økonomiske muligheder, kapitalbehov og finansieringskilder

vhs_hvidestreg_midterbox

Salg og markedsføring - med vores sparring får du lagt strategien for salg, markedsføring og kundehåndtering

Sidst opdateret: 03.03.2019