Case: Faaborg Pharma

faaborg_pharma_web_caseoversigtHjælp til grøn omstilling med højt tempo

Faaborg-virksomheden, som laver hudplejeprodukter til apotekerne, er gået ind i den bæredygtige udvikling med stor entusiasme. De ønsker at gøre en forskel for planeten, men er ikke i tvivl om, at bæredygtighed bliver et krav fra forbrugere og samarbejdspartnere.

Læs hele historien

Case: Erik Jørgensen Eftf.

caseoversigt_erik_joergsen_eftfVognmandsforretning jagter verdensmål

Grøn varme og opsamling af vand til bilvask. Det er blot nogle af de initiativer, som vognmandsvirksomheden Erik Jørgensen's Eftf. har sat i værk med ”brændstof ” fra projektet Grøn Cirkulær Omstilling. Nyborg-virksomheden udleder årligt 1.900 ton CO2. Derfor er det også en prioritet for virksomheden at have fokus på bæredygtig forretningsudvikling.

Læs hele historien

Case: DESMI

caseoversigt_desmiDESMI skaber vækst med verdensmålene

Fynske DESMI har brugt deres erfaring fra bekæmpelse af olieforurening og ulykker til at udvikle nyt udstyr, der med få ressourcer kan rense verdens mest forurenede floder. Studier viser nemlig, at 90% af al plastikaffald kommer ud i havene igennem 10 bestemte floder.

Læs hele historien

Cases fra SDG Business Booster

sdg_business_boosterVerdensmålene som løftestang for vækst

Vi har samlet nogle af de virksomheder, som gennem programmet SDG Business Booster har arbejdet med verdensmålene som løftestang for vækst. Under hver case kan du læse mere om virksomhedernes aktiviteter, og hvordan de har brugt værktøjerne i processen.

Find alle historierne

Sidst opdateret: 12.04.2021