Spændende virksomhedscases

Digitalisering skaber produktivitet og værditilvækst i danske virksomheder. Dette gælder også for vores kunder, som bringer deres vækst til nye højder. Vi har samlet et udpluk, der fortæller, hvad vi hjalp dem med inden for digitalisering.

Vi kan også hjælpe dig videre med din virksomheds digitalisering gennem sparring og forskellige finansieringsmuligheder.

Ring til os på 70 23 55 15 eller tag fat i os her:

jeg_vil_gerne_kontaktes

obh_card
Når rådata bliver en ressource

Med programmet Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering har OBH Rådgivende Ingeniører fået lagt en plan for, hvordan virksomhedens data gennem mange år kan omdannes til en ressource for virksomheden og bruges strategisk.

Få hele historien
alphalyse_case_card
Automatisering skaber markant vækst i Alphalyse

Digitalisering af markedsføringen, automatisering og effektivisering af produktionsprocesser er på dagsordenen i Alphalyse, der de sidste mange år har haft en vækst på 10-20% om året.

Læs hele historien
norqi_card
Ny teknologi skal fyre op under storkøkkenbranchen

Med finansiering fra projektet Digital Omstilling - Innovationssamarbejder har den fynske stege- og kogeudstyrsproducent NORQi udviklet en ny teknologi, der skal revolutionere madlavningen i storkøkkener.

Få hele historien
quadsat_card
Nyskabende kalibrering af satellitkommunikationsudstyr

QuadSAT har med DigitaliseringsBoost fået medfinansiering til at videreudvikle softwaren til kalibrering af satellitkommu-nikation for at gøre denne proces, mere miljøvenlig og omkostningsbesparende.

Få hele historien
holbeck_hydraulik_case_card
Digitalisering bliver til virkelighed

Hymatik – det tidligere Rasm. Holbeck Hydraulik – har med Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering fået lagt en plan for, hvordan de styrker deres digitale platform. Virksomheden er nu klar til skalering på verdensplan.

Læs hele historien
sdl_card
SDL fik luft til nye projekter

Et 360 graders syn på deres forretning fra sparringsafdelingen i Erhvervshus Fyn og hjælp til at lægge en plan for den videre udvikling, gav SDL Schou-Danielsen Logistik luft til at fokusere på nye projekter og ønsket om at blive mere digitale.

Få hele historien