Case: N-tech

Han tør investere i sig selv

Som ejerleder var Nick Tornø Søndergaard den store bremseklods for udviklingen af sin virksomhed N-tech.

Ved hjælp af Vækstrettet Kompetenceudvikling har han prioriteret egen ledelsesudvikling og skaber nu den vækst, som han i mange år har drømt om.

Læs hele historien.

Case: PlayAlive

play_alive_caseoversigtNy teknologi skal gøre fodboldtalenter til stjerner

Virksomheden PlayAlive har udviklet en interaktiv kegle, der skal hjælpe unge fodboldspillere over hele verden med at finpudse deres talenter gennem leg og læring. Finansieringen har virksomheden blandt andet fået gennem projektet Digital Omstilling - Innovationssamarbejder.

Læs hele historien

Case: NORQi

norqi_caseoversigtNORQi skaber nye muligheder gennem innovationssamarbejde

Med finansiering fra projektet Digital Omstilling - Innovationssamarbejder har den fynske stege- og kogeudstyrsproducent NORQi opfundet et nyt produkt, der skal revolutionere madlavningen i storkøkkener verden over.

Læs hele historien

Case: KOBOTS

caseoversigt_kobotsKOBOTS accelererer udviklingen

KOBOTS har gennem Digital Omstilling - Innovationssamarbejder fået mulighed for at udvikle en stemmestyringsteknologi til deres automatiserede pladeskæringsrobot "Amigo", der øger produktiviteten og effektiviteten samt forbedrer sikkerheden og arbejdsforholdene.

Læs hele historien

Case: Lorenz Technology

lorenz_caseoversigtFynske droner har fået luft under vingerne

Lorenz Technology har hele tiden øje for at gribe ud efter den eksterne hjælp, som fynske virksomheder har adgang til gennem Erhvervshus Fyn. Det gælder både i forhold til udviklingen af deres produkt og organisation. De har blandt andet fået lavet vækststrategi, sørget for at hente finansiering og fundet de rette samarbejdspartnere.

Læs hele historien

Case: FarmDroid

farmdroid_caseoversigtMarkrobot finder vej til millionerne

For nystartede virksomheder er kapital ofte en afgørende faktor for at indfri vækstambitionerne. Det kan robotvirksomheden FarmDroid i den grad skrive under på.

Gennem Erhvervshus Fyn og Odense Robotics StartUp Hub er der i dag hentet kapital, stærke investorer, og iværksætter-virksomheden er på rekordfart blevet klar til lancering på de store eksportmarkeder.

Læs hele historien

Case: Cardlay A/S

cardlay_caseoversigtFyn er en global affyringsrampe

Fintechvirksomheden Cardlay har udviklet et nyt software til virksomheder med tilhørende app og onlineplatform målrettet finanssektoren.

Med Erhvervshus Fyn har virksomheden opnået mere end 800.000 kr. i medfinansiering til eksekvering af deres strategi.

Læs hele historien

Case: DybergLarsen ApS

dyberg_casefoto_indelt_sideDansk design går globalt

Lampevirksomheden DybergLarsen havde brug for en kapitalindsprøjtning for at realisere en satsning på de europæiske markeder.

- For os har det været helt afgørende, at vi er stødt ind i Erhvervshus Fyn, som har hjulpet os med at bane vej til kapital, siger Thomas Dyberg Larsen.

Læs hele historien

Case: Clayton Power ApS

clayton_power_casefoto_indelt_sideDanske lithiumbatterier henter millioner af kroner på rekordtid

Clayton Power oplevede, at det gik hurtigt fra den første indledende kontakt med Syddansk VækstFinansiering, og derved lykkedes det gazellevinderen Clayton Power at opnå tilsagn på cirka 15 millioner kr. til deres videre vækst.

Læs hele historien

Sidst opdateret: 02.07.2020