Case: Herrens Mark

caseoversigt_herrens_markDigitaliseringen slår rødder på Herrens Mark

Med ’Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering' fra Erhvervshus Fyn har fynske Herrens Mark fået en digital tilstedeværelse i Danmark, Tyskland og Norge. På et år er virksomheden gået fra en hjemmeside, der stort set ikke er blev besøgt, til en ny, seo-optimeret platform med fire særskilte domæner og 35.000 besøgende de sidste tre måneder.

Læs hele historien

Case: Hymatik

Rasm Holbeck Hydraulik caseoversigtNu bliver digitaliseringen endelig til virkelighed

Odense-virksomheden Hymatik – det tidligere Rasm. Holbeck Hydraulik – har fået digitaliseringen sat på skinner, og virksomheden er klar til skalering på verdensplan.

– Vi kan sætte gang i en skalering af vores virksomhed i en helt anden målestok end før, siger Michael Harder.

Læs hele historien

Case: DybergLarsen ApS

dyberg_casefoto_indelt_sideDansk design går globalt

Lampevirksomheden DybergLarsen ApS havde brug for en kapitalindsprøjtning for at realisere en satsning på de europæiske markeder.

- For os har det været helt afgørende, at vi er stødt ind i Erhvervshus Fyn, som har hjulpet os med at bane vej til kapital, siger Thomas Dyberg Larsen.

Læs hele historien

Case: Cane-line A/S

caneline_caseoversigtSæt kunden i centrum og få fremgang

Cane-line A/S satte sig i kundens sted og benyttede Erhvervshus Fyns konsulenter til at igangsætte en strategi for deres e-business. Webshop-løsningen er udrullet på 14 sprog. Og privatkunderne ønskede åbenhed om priserne, og løsningen blev en side, hvor kunderne kan købe online eller forberede køb i de fysiske butikker.

Læs hele historien

Sidst opdateret: 14.05.2020