Få hjælp under Coronakrisen

Coronakrisen er en helt ny udfordring for de fleste virksomheder. I Erhvervshus Fyn har vi derfor oprettet et coronaberedskab af vores erfarne forretningsudviklere, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Erhvervshus Fyns beredskab hjælper dig videre med:

  • Sparring til din virksomheds drift under vanskelige forhold
  • Vejledning om din virksomheds muligheder for brug af statslige ordninger
  • Assistance til krisehåndtering af din virksomhed

Er du og din virksomhed berørt af Corona situationen er du velkommen til at kontakt en af vores erfarne forretningsudviklere, som vil hjælpe dig og din virksomhed videre.

Erhvervshus Fyns Coronaberedskab tlf. 69 16 41 12

Læs om forlængelser og udvidelser af eksisterende kompensationsordninger samt helt nye muligheder for kompensation.

Læs mere

Hold dig opdateret på Udenrigsministeriets seneste vejledning til erhvervsrejsende eller tag kontakt til The Trade Councils rådgivere i deres Global Response Team.

Se den aktuelle vejledning

Kontakt Udenrigsministeriets rådgivere

Nye initiativer skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten i takt med, at verden åbner op. De nye initiativer omfatter blandt andet en ’udrykker-enhed’, der proaktivt vil opsøge berørte danske SMV’er samt gratis akutrådgivning og assistance til danske virksomheder, der oplever problemer med fx told. Udenrigsministeriet lemper desuden på priserne for øvrig eksportrådgivning.

Få mere viden om pakken

Coronavirussen udfordrer mange virksomheders økonomi og eksistensgrundlag. Vi har samlet en liste over tiltag, som du kan overveje at iværksætte og gøre brug af i din virksomhed i en svær situation.

Hent tjekliste

Du kan finde flere gode råd og anbefalinger til beredskab for de forretningsmæssige konsekvenser af coronavirus i vores e-bog.

Hent e-bog

Sidst opdateret: 17.12.2020