Vil du have hjælp til at udvikle din forretning og gøre den mere digital?

Så er du landet det rigtige sted.

Hos Erhvervshus Fyn får du gratis og uvildig sparring på din virksomheds digitaliseringsmuligheder. Sammen ser vi på, hvor I opnår de største gevinster, og om vores finansieringsprogrammer kan hjælpe jer i mål med jeres digitale ambitioner.

Ring til os på 70 23 55 15 eller tag fat i os her:

jeg_vil_gerne_kontaktes

troels_larsen_card
Få sparring på automatisering

Forretningsudvikler Troels Larsen hjælper dig med sparring på automatisering af din virksomhed i fx din produktion eller administration. Sammen ser I på, hvor du kan optimere dine processer og opnå de største gevinster.

Kontakt Troels Larsen
carsten_andresen_card
Sparring på digital salg og markedsføring

Har du brug for vejledning og sparring på e-handelsløsninger, digitale salgskanaler og markedsføring og processerne på tværs? Så skal du tage fat i forretningsudvikler Carsten Andresen.

Kontakt Carsten Andresen
lenna_maria_boe_broberg_card
Få sparring på din digitale forretningsmodel

Er din virksomhed bygget op om en digital forretningsmodel eller koncept eller er der potentiale for det? Så kan du sparre med forretningsudvikler Lenna Maria Boe Broberg omkring mulighederne.

Kontakt Lenna Maria Boe Broberg
gode_raad_digitalisering_card
Få gode råd med på din vej

'Slip af med dine digitale hovedbrud' og 'Få din produktion gearet til fremtiden' er bare et par af overskrifterne på en række nyttige artikler, der kan gøre dig lidt klogere på digitalisering og automatisering. Læs dem og de andre spændende artikler.

Find dem her
finansiering_digitalisering_card
Søg finansiering

Leder du efter finansieringsmuligheder til udvikling af din virksomhed i en digital retning? Så kan vi vise vi dig i retning af programmer med mulighed for medfinansiering til digitalisering eller automatisering.

Vis mig mine muligheder
digitale_kompetencer_card
Få digitale kompetencer

Har du eller dine medarbejdere brug for at får tilført nye digitale kompetencer, der kan styrke din virksomheds digitale udvikling? Så finders der også en række muligheder for det. Både online kurser og kompetenceforløb.

Få et overblik her
michael_jesper_fotofeature

Andre der har gjort det

Digitalisering skaber produktivitet og værditilvækst i danske virksomheder. Dette gælder også for vores kunder, som bringer deres vækst til nye højder. Vi har samlet et udpluk, der fortæller, hvad vi har hjulpet dem med.

Hør og læs historierne