Hvis corona-krisen påvirker din virksomhed, kan digitalisering være en vigtig måde at generere salg, yde kundeservice og opnå væsentlige konkurrencefordele.

Hos Erhvervshus Fyn har du adgang til specialister, som giver dig sparring omkring digitalisering af din virksomhed. Sammen ser vi på, hvor du opnår de største gevinster. Vi har også en række finansieringsprogrammer, der kan hjælpe din virksomhed med at styrke forretningen midt i krisen.

Dyk ned i de enkelte tilbud, ring til os på 70 23 55 15 eller tag fat i os her:

jeg_vil_gerne_kontaktes

strategi_digitalisering_eu_card
Skab din digitale fremtid nu

Er tiden inde til at digitalisere din virksomheds salg, markedsføring eller andre områder? Med Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering får du op til 110.000 kr. i medfinansiering til en digital ekspert, som udarbejder jeres strategi for digitalisering.

Jeg vil gerne i gang
digitaliseringsboost_eulogo_card
Boost til din virksomhed

Gennem DigitaliseringsBoost kan du få op til 750.000 kr. i medfinansiering til at udvikle nye produkter eller løsninger inden for digitalisering og industri 4.0. i samarbejde med en anden virksomhed og videninstitution.

Giv mig et boost
vku_card_eu
Gør dine medarbejdere digitale

Har du brug for, at dine medarbejdere får tilført nye digitale kompetencer, kan svaret være Vækstrettet Kompetenceudvikling. Her får I afdækket jeres kompetencebehov, lavet en uddannelsesplan og medfinansieret minimum 50% af uddannelsesaktiviteten.

Løft mine medarbejdere
dit_digitale_butiksvindue

Få eksperternes strategier

Dit digitale butiksvindue er en serie af webinarer, der skal styrke din virksomheds digitale udvik-ling, e-handel og brug af teknologi. Se med live og få indsigt i, hvordan du giver din forretning en digital overhaling - eller gense tidligere webinarer på et tidspunkt, der passer dig.

Få overblik over webinarer

I gang med online salg

Har du et produkt, som det kunne give mening at sælge online? Har krisen fremrykket dine planer herom? På Virksomhedsguiden finder du en række gode råd om, hvordan du kommer i gang med at sælge dine produkter online.

Giv mig mere viden
i_gang_med_online_salg_fotofeature
herrens_mark_case_card
Digital udvikling får væksten til at gro endnu stærkere

Fynske Herrens Mark er på et år gået fra en hjemmeside, der stort set ikke er blev besøgt, til en ny, seo-optimeret platform med fire særskilte domæner og 35.000 besøgende.

Læs hele historien
holbeck_hydraulik_case_card
Skalering på verdensplan med digital platform

Hymatik fra Odense har fået styrket virksomhedens digitale platform, som gør, at deres produkter nu har mulighed for at komme ud i verden på en langt stærkere måde.

Læs hele historien
artikel_hovedbrud_card
Slip af med dine digitale hovedbrud

Hvad f… er digitalisering? Og hvordan skal jeg overhovedet komme i gang? Forretningschef Lars Bergholdt giver 3 gode råd til at komme i gang med, hvordan din virksomheds digitale vej skal se ud.

Giv mig gode råd
sparring_forside
Vores specialister styrker dig

Du får sparring fra specialister, som hjælper dig med at accelerere din vækst.

Realiser dine vækstmål
finansiering_forside
Få finansiering til din vækst

Du får adgang til finansieringsmuligheder, der passer til dine behov for vækst.

Få medfinansiering og kapital
klynge_forside
Klynger giver dig vækst

Du får adgang til klynger, så du sammen med andre kan accelerere din vækst.

Læs mere om klyngerne