Vil du have hjælp til at udvikle din forretning og gøre den mere digital?

Så er du landet det rigtige sted.

Hos Erhvervshus Fyn får du gratis og uvildig sparring på din virksomheds digitaliseringsmuligheder. Sammen ser vi på, hvor I opnår de største gevinster, og om vores finansieringsprogrammer kan hjælpe jer i mål med jeres digitale ambitioner.

Ring til os på 70 23 55 15 eller tag fat i os her:

jeg_vil_gerne_kontaktes

laer_digital_card
Lær:Digital

Lær:Digital er online kurser med inspirerende videoer, der guider dig igennem de mange digitaliseringsmuligheder og serverer konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme i din virksomhed.

Få mere viden
bliv_digital_card
Bliv:Digital

Har du planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ved ikke helt, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed? Få specialisthjælp til en konkret problemstilling og medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr.

Start her
digitaliseringsboost_eulogo_card
Boost dit salg og service

Gennem DigitaliseringsBoost kan du i samarbejde med en virksomhed og vidensinstitution få op til 250.000 kr. i medfinansiering til at udvikle et digitalt salg eller et service koncept inden for digitalisering og industri 4.0.

Giv mig et boost
strategi_digitalisering_eu_card
Brug for en digital strategi?

Er tiden inde til at digitalisere din virksomheds salg, markedsføring eller andre områder? Med Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering kan du få op til 110.000 kr. til en digital ekspert, som udarbejder jeres strategi for digitalisering.

Jeg vil i gang
vku_card_eu
Gør dine medarbejdere digitale

Har du brug for, at dine medarbejdere får tilført nye digitale kompetencer, kan svaret være Vækstrettet Kompetenceudvikling. Her får I afdækket jeres kompetencebehov, lavet en uddannelsesplan og medfinansieret minimum 50% af uddannelsesaktiviteten.

Løft mine medarbejdere
dit_digitale_butiksvindue_card
Få eksperternes strategier

Dit digitale butiksvindue er en serie af webinarer, der skal styrke din virksomheds digitale udvikling, e-handel og brug af teknologi. Se med live og få indsigt i, hvordan du giver din forretning en digital overhaling - eller gense tidligere webinarer.

Få overblik over webinarer

I gang med online salg

Har du et produkt, som det kunne give mening at sælge online? Har krisen fremrykket dine planer herom? På Virksomhedsguiden finder du en række gode råd om, hvordan du kommer i gang med at sælge dine produkter online.

Giv mig mere viden
i_gang_med_online_salg_fotofeature
herrens_mark_case_card
Digital udvikling får væksten til at gro endnu stærkere

Fynske Herrens Mark er på et år gået fra en hjemmeside, der stort set ikke er blev besøgt, til en ny, seo-optimeret platform med fire særskilte domæner og 35.000 besøgende.

Læs hele historien
alphalyse_case_card
Automatisering skaber markant vækst i Alphalyse

Digitalisering af markedsføringen, automatisering og effektivisering af produktionsprocesser er på dagsordenen i Alphalyse, der de sidste mange år har haft en vækst på 10-20% om året.

Læs hele historien
artikel_hovedbrud_card
Slip af med dine digitale hovedbrud

Hvad f… er digitalisering? Og hvordan kommer du i gang? Få 3 gode råd til hvordan du påbegynder processen og hvor digitaliseringen skaber størst mulig udbytte for din virksomhed.

Giv mig gode råd
sparring_forside
Vores specialister styrker dig

Du får sparring fra specialister, som hjælper dig med at accelerere din vækst.

Realiser dine vækstmål
finansiering_forside
Få finansiering til din vækst

Du får adgang til finansieringsmuligheder, der passer til dine behov for vækst.

Få medfinansiering og kapital
klynge_forside
Klynger giver dig vækst

Du får adgang til klynger, så du sammen med andre kan accelerere din vækst.

Læs mere om klyngerne