Early Warning - overblik og handlekraft til virksomheder i krise

Er din virksomhed havnet i en vanskelig situation, hjælper vi dig med at skabe overblik - det gør vi uvildigt, fortroligt og uden beregning.

Oplever du tegn på krise i din virksomhed, så stiller vi rutinerede konsulenter og et korps af over 100 frivillige erhvervsfolk til rådighed, for at hjælpe.

Du vil blive mødt af et stort netværk af kompetente og erfarne erhvervsfolk - ofte ledere og ejerlejere med erfaring fra egen virksomhed. Og vi har også mulighed for at trække på dygtige insolvensadvokater.

Early Warnng konsulenterne og de Frivilige Rådgivere, hjælper dig videre med en turnaround af din virksomhed, så du kan gennemføre forandringer, der på kort sigt sikrer, at driften igen bliver likviditetsskabende. Med andre ord, rettes der fokus mod handlinger, som her og nu skaber overskud og positiv pengestrøm, og det primære sigte ved turnaround er at forbedre din virksomheds likviditet og lønsomhed.

Den uvildige assistance foregår fortroligt og er uden omkostninger for dig.

Hvad sker der, når du tager kontakt til Early Warning
  • Første kontakt foregår over telefonen med en erfaren konsulent fra Erhvervshuset
  • Møde mellem konsulenten og dig, i virksomheden, hvor I skaber et overblik
  • Ofte vil du også blive tilbudt rådgivning af en af vores erfarne Frivillige Rådgivere
  • Hvis der er akut fare for lukning, mødes vi med en af vores insolvensadvokater, for at gennemgå mulighederne i situationen.

orange_lilleprik_pil Læs mere på www.earlywarning.dk

lysblaa_streg