Få screenet din virksomheds energiforbrug

Energioptimering er i den grad blevet en del af den globale dagsorden, hvilket afspejler sig i FNs verdensmål nummer 7, der handler om energi. Og de fleste virksomheder henter store gevinster på energieffektivisering. Vi tilbyder dig uvildig sparring.

Potentialet for at spare energien i virksomheder er stort. Virksomheder, der investerer i nye energiløsninger, vinder på sigt helt op til 60 procent i energibesparelse. Og det gælder både industri- produktions- og servicevirksomheder, detailhandel og butikscentre samt kommunale institutioner.

Bestil et EnergiTjek og få bugt med de største energislugere i din virksomhed.

Hvad er et EnergiTjek?

EnergiTjek gør det nemt for dig at energirenovere. Du får vejledning og et solidt grundlag at træffe dine beslutninger på.

Samtidig får du svar på dine spørgsmål om energirenovering:

  • Hvor er det smartest at starte?
  • Hvordan ser økonomien ud på kort og lang sigt?
  • Kan det betale sig at søge energitilskud?

energi_tjekeffektiv_energi_cases

Hvem kan få et EnergiTjek?

Er du ejer eller ansat i en mindre fynsk virksomhed med et årligt elforbrug på mindre end en million kWh, kan din virksomhed få et gratis uvildigt EnergiTjek.

Hvad koster det?

Det er gratis af få et EnergiTjek. Men for at deltage forudsætter det, at virksomheden har et oprigtigt ønske om at nedsætte energiforbruget og foretage relevante investeringer.

Det vil sige, der er en forventning om, at energitiltag med tilbagebetalingstider på under to år implementeres. Vælger du ikke at gøre det, opkræves en fast pris på 5.000 kr. til dækning af Energirapporten

effektiv_energi_serviceeffektiv_energi_bag

Sidst opdateret: 05.08.2019