Få hjælp til din virksomheds ejerskifte

Ejerskifte PRO er til dig, der vil godt i gang med at ejerskifte din virksomhed. Vi hjælper dig med at gøre klar til et ejerskifte, så både du og virksomheden kommer godt videre.


Det kræver et grundigt forarbejde at ejerskifte din virksomhed, så både du selv og virksomheden kommer godt videre. I Ejerskifte PRO får du professionel hjælp til alle dele af din virksomheds ejerskifte – sammen bliver du og din virksomhed klar til ejerskiftet!

Før eller siden får både du og din virksomhed brug for at komme godt videre. Med Ejerskifte PRO i ryggen kan du være sikker på at få lavpraktisk hjælp til at forberede dig godt, så ejerskiftet bliver en succes for både dig som sælger, for køberen og for din virksomhed i rigtig mange år frem.

Du får:

  • Status på, hvor parat din virksomhed er til et ejerskifte
  • Kortlægning af din indsats frem mod et ejerskifte
  • Professionel rådgivning til processen - og 50% i medfinansiering til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr.)
  • Lavpraktiske værktøjer til at sikre din virksomheds ejerskifte
  • En udførlig ejerskifteplan

Vil du lykkes med dit ejerskifte? Kontakt os, så du er sikker på professionel hjælp til at gennemføre et vellykket ejerskifte.

Praktisk info

For at deltage skal du være ejerleder i en virksomhed med 3-50 ansatte og dansk CVR-nr. Din virksomhed skal desuden have eksisteret i minimum 3 år.

Pris: Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet

Vil du vide mere? Kontakt Nathalie Godthaab på natkg@erhvervshusfyn.dk eller læs mere på www.smvpro.dk/ejerskifte

divider1

Ejerskifte PRO, der er en del af smv PRO, drives af Danmarks seks Erhvervshuse, SMVdanmark og Center for Ejerledede Virksomheder på CBS - Copenhagen Business School.

deblogo eu_reg_logo

Sidst opdateret: 06.07.2021