Vi peger dig i retning af potentielle finansieringsmuligheder

Leder du efter finansieringsmuligheder til udvikling af din virksomhed i en digital retning? Så kan vi, gennem vores vækstprogrammer, hjælpe dig med medfinansiering til udvikling i og af din virksomhed.

Se vores aktuelle finansieringsmuligheder inden for digitalisering nedenfor.

Du kan også ringe til os på 70 23 55 15 eller tage fat i os her:

jeg_vil_gerne_kontaktes

laer_digital_card
Lær:Digital

Lær:Digital er online kurser med inspirerende videoer, der guider dig igennem de mange digitaliseringsmuligheder og serverer konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme i din virksomhed.

bliv_digital_card
Bliv:Digital

Har du planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ved ikke helt, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed? Få specialisthjælp til en konkret problemstilling og medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr.

Start her
digitaliseringsboost_eulogo_card
Boost dit salg og service

Gennem DigitaliseringsBoost kan du i samarbejde med en virksomhed og vidensinstitution få op til 250.000 kr. i medfinansiering til at udvikle et digitalt salg eller et service koncept inden for digitalisering og industri 4.0.

Giv mig et boost
vku_card_eu
Gør dine medarbejdere digitale

Har du brug for, at dine medarbejdere får tilført nye digitale kompetencer, kan svaret være Vækstrettet Kompetenceudvikling. Her får I afdækket jeres kompetencebehov, lavet en uddannelsesplan og medfinansieret minimum 50% af uddannelsesaktiviteten.

Løft mine medarbejdere
smv_pro_card
Nå næste niveau med smvPRO

Har du initiativer i din virksomhed, som skal sættes i gang? Med smvPRO har du mulighed for op til 100.000 til en udviklingsplan, der kan skabe øget konkurrencekraft for din virksomhed - fx inden for digitalisering.

Jeg vil i gang