header billede

Finansiering og kapital

Få vist vejen til finansiering og kapital så du kan accelerere din vækst og skabe bæredygtig forretning.

Uanset om du har brug for at blive klædt på til et møde med banken, en kapitalindsprøjtning eller medfinansiering for at dine ambitiøse målsætninger bliver til virkelighed, så hjælper vi dig på vej.

Gennem vores vækstprogrammer har du mulighed for medfinansiering til udvikling af din virksomhed indenfor produktudvikling, produktivitetsforbedring, forretningsudvikling og kompetenceudvikling. Medfinansiering er et godt supplement til dine egne penge og et billigt alternativ til at optage lån eller sælge ejerandele.

Læs mere om medfinansiering indenfor:

Hvis du har en ambitiøs plan om udvikling af dine produkter indenfor digitalisering eller Industri 4.0, så har du med en stærk business case mulighed for at opnå medfinansiering via et af vores vækstprogrammer.

DigitaliseringsBoost - få i samarbejde med en anden virksomhed og en vidensinstitution op til 250.000 kr. i medfinansiering til at udvikle et digitalt salg eller et service koncept inden for digitalisering og industri 4.0.

InnoBooster - har du en god idé med stærkt forretningsmæssigt potentiale? Med programmet InnoBooster kan Innovationsfonden investere helt op til 5 mio. kr. i nye perspektivrige ideer.

Hvis du har en ambitiøs plan om at forbedre produktiviteten i din virksomhed ved hjælp af digitalisering, så kan du med en stærk business case få medfinansiering via et af vores vækstprogrammer og bl.a. få adgang til de kompetencer, der skal til for at nå i mål med din vækstplan.

Digital Omstilling : Strategi for Digitalisering - er tiden inde til at digitalisere din virksomheds salg, markedsføring eller andre områder? Med Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering kan du få op til 110.000 kr. til en digital ekspert, som udarbejder jeres strategi for digitalisering.

SMV:Digital - har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digitalisering? SMV:Digital hjælper dig og din virksomhed med at realisere dine digitale ambitioner.

Hvis du har en ambitiøs plan om at flytte din virksomhed fra A til B fx ved hjælp af digitalisering, internationalisering eller rejsning af kapital, så kan du med en stærk business case få medfinansiering via et af vores vækstprogrammer. Vi har også særlige indsatser indenfor bæredygtighed og fødevarer.

Digital Omstilling : Strategi for Digitalisering - er tiden inde til at digitalisere din virksomheds salg, markedsføring eller andre områder? Med Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering kan du få op til 110.000 kr. til en digital ekspert, som udarbejder jeres strategi for digitalisering.

Grøn Cirkulær Omstilling - få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. En oplagt mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed.

Omstillingspuljen - giver virksomheder, der er hårdt ramt af COVID-19-pandemien, mulighed for at søge midler til en bred række af aktiviteter, der kan styrke tilpasningen af deres forretning. Midlerne kan fx gå til indkøb af udstyr, omstilling og tilpasning af forretningsmodeller, eller til at opkvalificere virksomhedens ansatte.

SMV:Digital - har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digitalisering? SMV:Digital hjælper dig og din virksomhed med at realisere dine digitale ambitioner.

smvPRO - få op til 100.000 til en udviklingsplan, der kan skabe øget konkurrencekraft for din virksomhed.

Beyond Beta - en helt ny accelerator, der hjælper de bedste startups i Danmark med på kort tid at lægge fundamentet til en skalerbar forretning og tiltrække de rigtige investorer.

Hvis du har et ønske om at opkvalificere kompetencerne hos medarbejdere og/eller ledere i din virksomhed, så har du her mulighed for blandt andet medfinansiering, online kurser og sidemandsoplæring.

Vækstrettet Kompetenceudvikling - robot-, stål-, bygge- og fødevarebranchen mangler kvalificeret arbejdskraft. Her kan du få medfinansiering til at opkvalificere kompetencerne hos både ledere og medarbejdere i din virksomhed.

Lær:Digital - online kurser, der hjælper dig med at tage skridtet videre og digitalisere din virksomhed. Gennem kurser med inspirerende videoer bliver du guidet igennem de mange digitaliseringsmuligheder og får konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme.

Bliv:Digital - har du planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ved ikke helt, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed? Få specialisthjælp eller sidemandsoplæring til en konkret problemstilling og medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr.


Er det kapital gennem andre aktører, der skal til for at realiserer dine vækstplaner, så er vi indgangen til en lang række aktører. Vi hjælper dig med at afdække, hvem der er de rette for dig, ligesom vi hjælper med at åbne døre.

Vi kontakter dig, hvis du gerne vil vide mere. Du kan også ringe til os på 70 23 55 15.

jeg_vil_gerne_kontaktes

divider1

Flere af programmerne i Erhvervshus Fyn er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Den Europæiske Socialfond eller Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

eu_reg_logo eu_soc_logodeblogo

Sidst opdateret: 27.10.2020