Finansiering og kapital

Få vist vejen til finansiering og kapital så du kan accelerere din vækst og skabe bæredygtig forretning.

Uanset om du har brug for at blive klædt på til et møde med banken, en kapitalindsprøjtning eller medfinansiering for at dine ambitiøse målsætninger bliver til virkelighed, så hjælper vi dig på vej.

Gennem vores vækstprogrammer har du mulighed for medfinansiering til udvikling af din virksomhed indenfor produktudvikling, produktivitetsforbedring, forretningsudvikling og kompetenceudvikling. Medfinansiering er et godt supplement til dine egne penge og et billigt alternativ til at optage lån eller sælge ejerandele.

Læs mere om medfinansiering indenfor:

Er det kapital gennem andre aktører, der skal til for at realiserer dine vækstplaner, så er vi indgangen til en lang række aktører. Vi hjælper dig med at afdække, hvem der er de rette for dig, ligesom vi hjælper med at åbne døre.

Vi kontakter dig, hvis du gerne vil vide mere. Du kan også ringe til os på 70 23 55 15.

jeg_vil_gerne_kontaktes

Produktudvikling

Hvis du har en ambitiøst plan om udvikling af dine produkter indenfor digitalisering eller Industri 4.0, så har du med en stærk business case mulighed for at opnå medfinansiering via et af vores vækstprogrammer.

programoversigt_innoprogramoversigt_doi

programoversigt_dbprogramoversigt_ab

Produktivitetsforbedringer

Hvis du har en ambitiøs plan om at forbedre produktiviteten i din virksomhed ved hjælp af digitalisering, så kan du med en stærk business case få medfinansiering via et af vores vækstprogrammer og bl.a. få adgang til de kompetencer, der skal til for at nå i mål med din vækstplan.

programoversigt_dosprogramoversigt_sfo

programoversigt_smv

Forretningsudvikling

Hvis du har en ambitiøs plan om at flytte din virksomhed fra A til B fx ved hjælp af digitalisering, internationalisering eller rejsning af kapital, så kan du med en stærk business case få medfinansiering via et af vores vækstprogrammer. Vi har også særlige indsatser indenfor bæredygtighed og fødevarer.

programoversigt_dosprogramoversigt_smv

programoversigt_gcoprogramoversigt_sdg

programoversigt_vtvprogramoversigt_brexit

programoversigt_sfo

Kompetenceudvikling

Hvis din virksomhed er indenfor sektorerne fødevarer, stålindustrien, robotter eller byggeri, og har udfordringer med kompetenceudvikling af medarbejdere, så har du mulighed for medfinansiering til at opkvalificere kompetencerne hos både ledere og medarbejdere i din virksomhed

programoversigt_vku

divider1

Flere af programmerne i Erhvervshus Fyn er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling eller Den Europæiske Socialfond.

eu_reg_logo eu_soc_logo

Sidst opdateret: 05.03.2020