Et godt råd med på vejen

'Slip af med dine digitale hovedbrud' og 'Få din produktion gearet til fremtiden' og er bare et par af overskrifterne på en række nyttige artikler, der kan gøre dig lidt klogere på digitalisering og automatisering. Læs dem og andre spændende artikler nedenfor.

Vi kan også hjælpe dig videre med din virksomheds digitalisering gennem sparring og forskellige finansieringsmuligheder.

Ring til os på 70 23 55 15 eller tag fat i os her:

jeg_vil_gerne_kontaktes

Slip af med dine digitale hovedbrud

Hvad f… er digitalisering? Og hvordan kommer du i gang? Få 3 gode råd til hvordan du påbegynder processen og hvor digitaliseringen skaber størst mulig udbytte for din virksomhed.

Giv mig gode råd
Kom i gang med digitalisering

Forretningsudvikler Troels Larsen giver dig i denne video en kort introduktion til, hvor det kan give mening at digitalisere i din virksomhed og en opfordring til, at du bør starte med at se på processerne i din virksomhed.

Den video vil jeg gerne se
Få din produktion gearet til fremtiden

Der er store gevinster ved digitalisering af produktionen, som du ikke skal snyde dig selv for. Der er mange muligheder og forretningsudvikler Troels Larsen giver bud på, hvor der kan gribes ind i din produktion.

Det gear vil jeg i
Virksomheder glemmer, hvor vigtig deres website er

Alt for mange virksomheder får ikke tilstrækkeligt ud af deres website, der mest af alt har karakter af en passiv online-annonce. Vi giver dig et overblik over, hvad du bør overveje.

Det må jeg ikke glemme
Kom i gang med Marketing Automation

Har du en ambition om at udnytte de digitale muligheder for markedsføring, men ved du ikke, hvordan du og din virksomhed skal gribe det an?
Bliv klogere her i artiklen.

Gør mig klogere
Find din stemme på de sociale medier

De fleste virksomheder ved, at sociale medier er en vigtig vej til markedsføring. Samtidig er der mange virksomheder, som ikke har fundet sig til rette på de sociale medier. Læs, hvad kunderne vil have.

Det vil jeg vide mere om

Få sparring på digital salg og markedsføring

Har du brug for vejledning og sparring på e-handelsløsninger, digitale salgskanaler og markedsføring og processerne på tværs? Så skal du tage fat i forretningsudvikler Carsten Andresen.

Kontakt Carsten
carsten_fotofeature_300_320
troels_larsen_foto_feature

Sparring på automatisering

Forretningsudvikler Troels Larsen hjælper dig med sparring på automatisering af din virksomhed i fx din produktion eller administration. Sammen ser I på, hvor du kan optimere dine processer og opnå de største gevinster.

Kontakt Troels