Grøn Cirkulær Omstilling

Få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. En oplagt mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed.


Cirkulær omstilling åbner for nye muligheder for handel og jobskabelse, bidrager til reduktion af klimapåvirkningerne og gør besparelser i både ressourcer og omkostninger mulige. Med projektet Grøn Cirkulær Omstilling kan du være på forkant, når dine kunder og samarbejdspartnere fremover stiller krav til bæredygtige produkter og services.

Det får din virksomhed ud af at deltage

  • Op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning
  • En konkret plan for, hvordan din virksomhed kan arbejde mere cirkulært
  • Udvikling af nye forretningsmæssige potentialer
  • Konkurrencemæssige fordele og forberedelse til fremtidens øgede krav om bæredygtig fremstilling, produkter, emballager og logistik
  • Professionel, branchekyndig konsulentydelse som ser på virksomhedens ressourceanvendelse med nye øjne

Dit forløb sammensættes efter din virksomheds behov og kan bestå af individuel rådgivning, kollektivt forløb om fælles udfordringer og sprintforløb.

Hvad kræver det at deltage?

  • Forløbet er gratis, du skal blot investere tid. Virksomheder bruger i gennemsnit 400 timer på et forløb afhængig af virksomhedens behov
  • Din virksomhed skal være i kategorien små og mellemstore virksomheder (SMV) med højst 250 medarbejdere og en omsætning på maks. 50 mio. EUR.

Kom med i Grøn Cirkulær Omstilling

Læs mere om programforløbet og se, hvordan du kan ansøge om forløb i Grøn Cirkulær Omstilling.

Ansøgninger modtages løbende. Ansøgningerne bliver samlet op og behandlet efter den 1. i hver måned.

Besøg groencirkulaer.dk

divider1

Grøn Cirkulær Omstilling løber fra 2019 til 2022. Projektet er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

deblogo eu_reg_logo

Sidst opdateret: 01.06.2021