Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed.

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Vi har dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb, der matcher dine behov, udfordringer og ambitioner. Alt det koster er din tid og passion.

Workshops, forløb og sparring

Gennem korte, intensive forløb giver vi dig et stort udvalg af workshops, sparring og konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed.

Forløbene kan både være online og fysiske, og tilbydes alle danske virksomheder mellem 0-3 år. CVR-nummer er ikke et krav.

Get off to a good start on your entrepreneurial journey. Throughout this course we’ll offer you knowledge on how to use concrete and well-proven tools for business planning and modelling.

Read more

Få styr på alt det praktiske ved opstart af virksomhed i Danmark. Få styr på grundlaget for din forretning, så du kan (videre)udvikle denne gennem arbejde med forretningsplaner, markedsføringsplaner og handlingsplaner samt pitch og iværksætternetværk.

Forløbet er for iværksættere med anden etnisk baggrund end dansk, uanset statsborgerskab, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Læs mere om forløbet

Forløbet er for dig der ønsker at starte eller udvikle egen kreativ eller kunstnerisk virksomhed. Du er uddannet eller autodidakt. Du kan for eksempel være musiker, grafiker, billedkunstner, skuespiller, forfatter, designer eller fotograf. I forløbet for du blandt andet styr på din forretningsmodel, fundraising, selvledelse, projektstyring, netværk og bliver skarp på SoMe, salg og prissætning.

Læs mere om forløbet

Uanset dit udgangspunkt vil du på vores forløb stifte bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang og endnu bedre videre. Vi har sammensat et program, som skal styrke dig i discipliner såsom brainstorm på idéer, kortlægning af netværk, prissætning og salg & marketing.

Læs mere om forløbet

På dette workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en måde du kan stå inde for. Bliv afklaret med hvordan du kan gribe salgsprocessen an og få struktur på den - så du bliver fortrolig med at kontakte kunderne og sælge personligt.

Læs mere om forløbet

Iværksætterdanmark er et landsdækkende projekt, og det er derfor muligt for dig som iværksætter at deltage i udbudte forløb landet over.


Sidst opdateret: 16.04.2021