Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark giver dig viden og konkrete værktøjer, så du kan gøre din forretningsidé til en succesfuld virksomhed.

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Vi har dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb, der matcher dine behov, udfordringer og ambitioner. Alt det koster er din tid og passion.

Workshops, forløb og sparring

Gennem korte, intensive forløb giver vi dig et stort udvalg af workshops, sparring og konkrete værktøjer til at udvikle din forretningsidé og/eller nystartede virksomhed.

Forløbene kan både være online og fysiske, og tilbydes alle danske virksomheder mellem 0-3 år. CVR-nummer er ikke et krav.

Aktuelle forløb

 

Vil du styrke din forretnings tilstedeværelse på sociale medier? På dette faglige kompetenceforløb får du redskaberne til at blive synlig og attraktiv, så du kan nå bedre ud til dine nuværende og potentielle kunder.

Forløbet afholdes online over 5 x 2 timer fra 1. februar til 1. marts.

Tilmeld dig forløbet her.

Hvis du ønsker at accelerere din grønne forretningsidé til en bæredygtig virksomhed, skal du deltage på dette forløb om cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Forløbet afholdes online over 3 X 3 timer fra 3. februar til 3. marts.

Tilmeld dig forløbet her.

Ønsker du konkrete og velafprøvede værktøjer til at styrke din digitale markedsføringsstrategi?

På dette faglige kompetenceforløb får du tips og tricks til, hvordan du kan bruge søgemaskineoptimering, adwords-annoncer og andre redskaber til at styrke din tilstedeværelse online.

Forløbet afholdes online over 5 X 2 timer fra 4. februar til 4. marts.

Tilmeld dig forløbet her.

Iværksætterdanmark er et landsdækkende projekt, og det er derfor muligt for dig som iværksætter at deltage i udbudte forløb landet over.


Sidst opdateret: 15.01.2021