Har din virksomhed potentialet til at vinde KlimaBoost 2021

Nu går jagten ind på Årets Danske Klima-iværksætter. Tilmeld dig, og få chancen for at pitche dig til en førstepræmie på 250.000 kr.

Fredag d. 3. september er der finale i KlimaBoost 2021. Det sker i forbindelse med årets klimafolkemøde i Middelfart. I finalen skal seks iværksættere fra hele Danmark pitche deres forretnings-idé foran et 'Løvens Hule' panel, bestående af blandt andre Signe Wenneberg og Tommy Ahlers. Den bedste løber med førstepræmien på 250.000 kr.

Skal du være med?

Skal du være en af finalisterne - og måske endda den endelige vinder, så skal du tilmelde dig via vores ansøgningsskema, som du finder øverst i sidens højre hjørne.

Bemærk, at deadline er fredag d. 11. juni.

Hvis du er en del af en iværksætter-virksomhed, som har et CVR-nummer, der er mindre end fem år gammel, så kan du være med.

Hvorfor KlimaBoost?

Det handler om at sætte fokus på bæredygtigt vækst-iværksætteri. Både for at hylde de gode eksempler og for at inspirere flere til at gå samme vej. For deres egen skyld. For samfundets skyld. Og for klodens skyld.

Sådan er processen

 1. De seks erhvervshuse i Danmark udpeger hver 3-5 klimaiværksættere på baggrund af følgende udvælgelseskriterier:
  1. Forretningsidéen skal have positiv impact på de globale klima- og miljømæssige udfordringer
  2. Forretningsidéen skal have et vækstpotentiale
  3. Personlig profil: Iværksætteren skal udstråle vilje og ambition til at gøre en forskel
 2. Interesserede virksomheder kan søge via en indstillingsskabelon, der er tilgængelig på de seks regionale erhvervshuses hjemmesider.
 3. En screenings-jury udvælger én klimaiværksætter pr. erhvervshus, som deltager i Klima Boost på Klimafolkemødet.
 4. Hvert erhvervshus er ansvarlig for at klæde sin ”egen” kandidat på bedst muligt, så de er klar til at pitche for Klima Boost-panelet fredag den 3. september kl. 11.30.
 5. Arrangementet afvikles i Middelfart Sparekasse for inviterede gæster og streames via egne kanaler og muligvis en mediepartner.
 6. Der udpeges en vinder, som får en pengepræmie på 250.000 kr.

Arrangører

Erhvervshusenes logoMiddelfart Sparekasses logo

Sidst opdateret: 22.04.2021