Lederrollen: Vil du tilbage til det, som du brænder for?

Er du en af de ejerledere, som er blevet fanget i din egen succes, og har du i alt for lang tid følt, at du bruger dig selv og din tid forkert?

I så fald er du ikke alene. Mange ejerledere, som lykkes med at få deres virksomhed til at vokse – øget omsætning, nye markeder, flere produkter og måske 6, 7 og 15 medarbejdere – oplever, at succesen ikke kun avler glæde.

Alt for meget af din tid er bundet op på drift – og alt for lidt på udvikling. Du får ikke uddelegeret opgaver. I dit stille sind drømmer du dig måske tilbage til de spæde år, hvor dit entreprenante iværksætter-drive var i spil, og det hele var mere enkelt.

Effekt for dig og dine medarbejdere

Der er dog ingen grund til at fortvivle. Du er blot nået til en helt naturlig fase i din virksomhedsudvikling. Du skal til at finde din rolle som leder. Det vigtige er, at du finder ud af, hvad du skal fylde ind i din ledelsestid og din lederrolle. De ting, som du udfører som leder, kan nemlig være langt mindre synlige og målbare, end når du udfører driftsopgaver. Du ser ikke resultatet af, at du lærer, hvordan du anerkender og motiverer dine medarbejdere her og nu. Det skaber ikke prompte meromsætning, at du finder ud af at uddelegere opgaver og bruge nye styringsværktøjer.

Ledelsesarbejde har et langsigtet mål. Men det virker. For dig, dine medarbejdere og for din virksomhed.

  • Når du får ledelsesværktøjer og bliver styrket i, hvordan du udfylder din ledelsesrolle, vokser din glæde.
  • Når du ved, hvordan du skal engagere og motivere dine medarbejdere, bliver de bedre, og du får frigivet ressourcer.
  • Med brug af styringsværktøjer optimerer du din virksomhed og skaber forudsætninger for ny vækst.

Du vil ledes af nye drømme

Alt, hvad der kræves af dig, er, at du er villig til at investere tid i at lære at lede. Det kan umiddelbart være vanskeligt at vælge den tid, hvis du har en fornemmelse af, at andre opgaver æder dig. Men du har ikke råd til at lade være. En investering i din ledelsesudvikling er nemlig en investering i din fremtid. Det er din mulighed for at få frigivet tid, ressourcer og få plads til, at du kan ledes af nye drømme.

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Sparring - hvis du har vilje til vækst, kan du hos os få individuel kortlægning af din virksomheds vækstmuligheder

Sidst opdateret: 19.05.2021