Målret dit salg

Kender du dine kunder godt nok? Mange virksomheder har en fast kundekreds, som de har et nogenlunde overblik over, men de har alt for sjældent overblikket over potentielle nye kunder og, hvordan man får fat i dem.

I en stadig mere intens konkurrencesituation er det afgørende at skabe et overblik over virksomhedens eksisterende kunder samtidig med, at nye, potentielle kunder identificeres.

Vi ser alt for ofte virksomheder, som har tillid til, at det eksisterende kundegrundlag er tilstrækkeligt. Men når forventningerne brister, og det viser sig ikke at være tilfældet, kan det i yderste konsekvens betyde en markant nedgang i omsætning eller endda lukning af virksomheden.

Tænk nye muligheder

Det er vigtigt at målrette sin kundesøgning på eksisterende brancher, men også at tænke nye muligheder og nye brancher – det gælder om at få det mest mulige ud af virksomhedens potentiale. Samtidig er det også vigtigt at kende sine konkurrenter, da det er deres produkter og ydelser, kunderne sammenligner med. En simpel og hurtig analyse af markedet, trends og konkurrenterne er et godt sted at starte.

Erhvervshus Fyn tilbyder

Erhvervshus Fyn hjælper med at få skabt et overblik over dine kunder og det marked, du bevæger dig på. Det vil danne grundlaget for, at din virksomhed kan skabe en mere målrettet og effektiv salgs- og markedsføringsstrategi, så dine kunder forbliver dine kunder, og nye kommer til.

Kontakt

Kontakt os på 70 23 55 15 og aftal et møde med en af vores vækstkonsulenter. Vores sparring er uvildig og uden omkostninger for dig og din virksomhed.

Sidst opdateret: 04.03.2019