Programmer pt. lukket for tilgang

En lang række virksomheder er i fuld gang med deres deltagelse i vores programmer og tilbud. Nogle af programmerne er pt. lukket for tilgang, men stadig aktive. Dem kan du finde her:

divider1

SMV:Food Innovation

Få 50% i tilskud af op til 320.000 kr. til finansiering af interne timer til udviklingen af nyt produkt, service eller koncept indenfor fødevarebranchen.

Læs mere om SMV:Food Innovation

divider1

Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering

Er tiden inde til at digitalisere din virksomheds salg, markedsføring eller andre områder? Med Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering kan du få op til 110.000 kr. til en digital ekspert, som udarbejder jeres strategi for digitalisering.

Læs mere Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering

divider1

Digital Omstilling - Innovationssamarbejder

Som virksomhed har I mulighed for at hente op til 900.000 kr. i medfinansiering til udvikling af en ny kommerciel løsning eller produkt i et interessant set-up.

Læs mere om Digital Omstilling - Innovationssamarbejde

divider1

Corona Genstart

Få 25.000 kr. i direkte finansiering til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig og din virksomhed med en genstartsplan til at komme i gang efter Corona-nedlukningen. Din virksomhed kan rette blikket mod udvikling og vækst igennem genstartsplanen, der booster din forretningsudvikling og sætter fart i dine aktiviteter.

Læs mere om Corona Genstart

divider1