Programmer pt. lukket for tilgang

En lang række virksomheder er i fuld gang med deres deltagelse i vores programmer og tilbud. Nogle af programmerne er pt. lukket for tilgang, men stadig aktive. Dem kan du finde her:

divider1

SMV:Food Innovation

Få 50% i tilskud af op til 320.000 kr. til finansiering af interne timer til udviklingen af nyt produkt, service eller koncept indenfor fødevarebranchen.

Læs mere om SMV:Food Innovation

divider1

Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering

Er tiden inde til at digitalisere din virksomheds salg, markedsføring eller andre områder? Med Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering kan du få op til 110.000 kr. til en digital ekspert, som udarbejder jeres strategi for digitalisering.

Læs mere Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering

divider1

Digital Omstilling - Innovationssamarbejder

Som virksomhed har I mulighed for at hente op til 900.000 kr. i medfinansiering til udvikling af en ny kommerciel løsning eller produkt i et interessant set-up.

Læs mere om Digital Omstilling - Innovationssamarbejde

divider1

Velfærdsteknologisk Vækstløft

Arbejder din virksomhed med sundheds- og velfærdsløsninger, eller har I en ambition om at skabe vækst inden for dette område? Med Velfærdsteknologisk Vækstløft kan du skabe nye vækstmuligheder for din virksomhed med en strategiplan.

Læs mere om Velfærdsteknologisk Vækstløft

divider1

SDG Business Booster

Med SDG Business Booster kan du benytte Verdensmålene som løftestang for nye vækst- og eksportmuligheder.

Læs mere om SDG Business Booster
divider1

Spirende Fødevareoplevelser

Med programforløbet Spirende Fødevareoplevelser, kan syddanske virksomheder i fødevarebranchen få 50% i medfinansiering til eksperthjælp, der kan bringe virksomheden videre mod udvikling og vækst.

Læs mere om Spirende Fødevareoplevelser
divider1

Corona Genstart

Få 25.000 kr. i direkte finansiering til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig og din virksomhed med en genstartsplan til at komme i gang efter Corona-nedlukningen. Din virksomhed kan rette blikket mod udvikling og vækst igennem genstartsplanen, der booster din forretningsudvikling og sætter fart i dine aktiviteter.

Læs mere om Corona Genstart

divider1