SDG Business Booster
Vækst med Verdensmålene

Med SDG Business Booster kan du benytte Verdensmålene som løftestang for nye vækst- og eksportmuligheder.

OBS! der er lukket for deltagelse

Det er ikke længere muligt at søge om deltagelse i SDG Business Booster.

I stedet kan du læse mere om Grøn Cirkulær Omstilling, hvor du kan få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. En oplagt mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed.

Mange virksomheder er allerede frontløbere inden for bæredygtighed og innovation, men det er på tide at bringe Verdensmålene ind i kerneforretningen.

SDG Business Booster fremmer skalering og eksport af de bæredygtige produkter og løsninger, som din virksomhed allerede ligger inde med - og som i sammenhæng med Verdensmålene kan give et afgørende boost til jeres forretningsudvikling. (SDG = Sustainable Development Goals = Verdensmål)

Programmets forløb

SDG Business Booster er et skræddersyet forløb, hvor din virksomhed under hele forløbet får sparring med udvalgte eksperter. Forløbene kan tages samlet eller hver for sig, afhængig af dit udgangspunkt. Det er eksempelvis ikke en forudsætning at have deltaget i SDG Lab, for at kunne deltage i SDG Growth Path.

  • Vækstbriefing - hvis du er nysgerrig
  • SDG Lab - når du gerne vil i gang
  • SDG Growth Path - når du er ambitiøs

Er du i målgruppen?

Din virksomhed skal have mere end 10 ansatte og I skal have en interesse i at realisere de kommercielle muligheder, som Verdensmålenes udfordringer rummer.

SDG illustration

SDG Business Booster gennemføres af Erhvervshus Fyn, Erhvervshus Sydjylland og Erhvervshus Hovedstaden i samarbejde med Monitor Deloitte, Advice A/S, CONNECT Denmark og Roskilde Universitet.

Industriens Fond støtter initiativet med 6,6 mio. kroner.

Læs mere om partnerskabet

Sidst opdateret: 18.05.2020