SMV:Food

Få 50 % af op til 90.000 til udvikling af din virksomhed

Virksomheder i fødevarebranchen har her en unik mulighed for at få medfinansiering til et forløb med en privat rådgiver og derved skyde vækst og udvikling i gang.

Få 50 % af op til 90.000 kr. i medfinansiering til et 1:1 rådgivningsforløb med en privat rådgiver, der kan hjælpe din virksomhed ud over stepperne.

Sammen med den private rådgiver udvikler du og din virksomhed en vækstplan, med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Hvem kan benytte tilbuddet?

Fødevarevirksomheder i SMV-segmentet og virksomheder i forsyningskæden hertil. Dit CVR-nr. skal være registreret i region Syddanmark.

Hvordan søger du?

Tilbuddet er en del af finansieringsprogrammet SMV:Food.

Programmet har løbende ansøgningsfrist og optagelse. For at deltage skal I udforme en ansøgning, som bedømmes af et udvalg.

Få hjælp til din ansøgning og tag en snak om dine muligheder med projektkonsulent Trine Meier Skipper på tlf. 31 63 69 24 eller mail tme@ehfyn.dk.

Sådan gjorde fynsk vingård

Gennem fødevareprojektet Spirende Fødevareoplevelser fik By Stokkebye medfinansiering til en ny vækstplan og udviklingen af en samlet manual for den gode vinproduktion. Nu er de klar til at sætte vingården på verdenskortet. Læs historien.

Se også..

Case: The Organic Crave vil ud til hele verden

Odenseanske The Organic Crave har i programmet 'Spirene Fødevaroplevelser' fra Erhvervshus Fyn fået eksperthjælp til en international branding- og markedsføringsplan og er nu via programmet SMV:Food igang med en strategi for deres online vækst.

Læs hele historien

divider1

SMV:Food er et finansieringsprogram målrettet virksomheder i fødevarebranchen.

Programmet drives i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Business Esbjerg og Dansk Fødevareakademi.

Programmet er finansieret med midler fra Syddansk Vækstforum og EU Regionalfond. Syddansk Vækstforum blev nedlagt d. 1. januar 2019 og erstattet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Sidst opdateret: 25.03.2021