SMV:Food

Få 50 % af op til 90.000 til udvikling af din virksomhed

Virksomheder i fødevarebranchen har her en unik mulighed for at få medfinansiering til et forløb med en privat rådgiver og derved skyde vækst og udvikling i gang.

Få 50 % af op til 90.000 kr. i medfinansiering til et 1:1 rådgivningsforløb med en privat rådgiver, der kan hjælpe din virksomhed ud over stepperne.

Sammen med den private rådgiver udvikler du og din virksomhed en vækstplan, med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Hvem kan benytte tilbuddet?

Fødevarevirksomheder i SMV-segmentet og virksomheder i forsyningskæden hertil. Dit CVR-nr. skal være registreret i region Syddanmark.

Hvordan søger du?

Tilbuddet er en del af finansieringsprogrammet SMV:Food.

Programmet har løbende ansøgningsfrist og optagelse. For at deltage skal I udforme en ansøgning, som bedømmes af et udvalg.

Få hjælp til din ansøgning og tag en snak om dine muligheder med projektkonsulent Trine Meier Skipper på tlf. 31 63 69 24 eller mail tme@ehfyn.dk.

Se også..

SMV:Food Innovation

Har du en god idé til et nyt produkt, service eller koncept, der kan gavne fødevarebranchen?

I samarbejde med en vidensinstitution og en anden virksomhed, kan du med SMV:Food Innovation få 50% af op til 320.000 kr. i medfinansiering til interne udviklingstimer.

Læs mere om SMV: Food Innovation her.

divider1

SMV:Food er et finansieringsprogram målrettet virksomheder i fødevarebranchen.

Programmet drives i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Business Esbjerg og Dansk Fødevareakademi.

Programmet er finansieret med midler fra Syddansk Vækstforum og EU Regionalfond. Syddansk Vækstforum blev nedlagt d. 1. januar 2019 og erstattet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Sidst opdateret: 18.01.2021