SMV:Food Innovation

Medfinansiering til virksomheder i fødevarebranchen, der ønsker at udvikle et nyt produkt.

Har du lyst til at innovere og samarbejde med andre omkring produktudvikling? Så er SMV:Food Innovation lige noget for dig.

Har du en god idé til et nyt produkt, service eller koncept, der kan gavne fødevarebranchen? Så er det nu, du skal slå til.

SMV:Food Innovation giver dig mulighed for at få 50% af op til 320.000 kr. i medfinansiering til interne udviklingstimer. Produktudviklingen skal ske i samarbejde med en vidensinstitution og en samarbejdsvirksomhed.

Hvem kan benytte tilbuddet?

Du kan enten deltage som den primære udvikler af et produkt eller service eller som samarbejdsvirksomhed. Mindst én af jer skal have ekspertise inden for fødevareområdet, og et CVR-nr. registreret i region Syddanmark.

Hvordan søger du?

For at benytte tilbuddet, skal du udfylde en ansøgning. Tag en snak om dine muligheder med projektkonsulent Trine Meier Skipper på tlf. 31 63 69 24 eller mail tme@ehfyn.dk.

Se også..

SMV:Food

Med SMV:Food får du en enestående mulighed for at få 50 % af op til 90.000 kr. i medfinansiering til en privat rådgiver, der hjælper dig med at lave en skræddersyet vækstplan.

Læs mere om SMV:Food her.

divider1

Tilbuddet tilbydes under samarbejdsprojektet SMV:Food Innovation, som kører fra 2020-2022. Finansieringsprogrammet bliver drevet af Erhvervshus Sydjylland i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Business Esbjerg og Food Innovation House.

Programmet er finansieret med midler fra Syddansk Vækstforum og EU Regionalfond. Syddansk Vækstforum blev nedlagt d. 1. januar 2019 og er erstattet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Sidst opdateret: 18.01.2021