SMV:International

Få medfinansiering til at øge din eksport.

Skal I bruge medfinansiering til specialiseret rådgivning, viden og værktøjer eller til at få åbnet døre ind til nye markeder? SMV:International er en løftestang, der kan rykke og udvikle dine eksportaktiviteter. Programmet har til formål at møde dig og din virksomhed, hvor I har et aktuelt behov for hjælp til eksport og international samhandel.

Hvad får du ud af det?

SMV:International giver dig målrettet hjælp til at komme i gang med eller løfte din eksport:

Afklar dit eksportpotentiale, løs dine vigtigste eksportudfordringer eller vækst dine eksportaktiviteter med et skræddersyet rådgivningsforløb.

Udover 72.500 kr. i tilskud og forløb med en privat rådgiver, deltager din virksomhed også i to netværsmøder, hvor du kan udveksle eksporterfaringer med øvrige SMV'er og eksperter.

Der er et deltagergebyr på 1.200 kr. for opstart af forløb.

Læs mere i fakta-ark.


Få vigtige værktøjer og markedsindsigt for at starte eller udvikle din eksportsucces. Deltag i grundlæg-gende (”Basic”) og videregående (”Advanced”) workshopforløb med eksperter og eksport-guruer.

Go2Market workshops™ Basic: 1 hel dag med alt, du skal bruge for at starte din eksport.

Go2Market workshops™ Advanced: 1 ½ dage, hvor du skærper din eksportviden, styrker dit netværk og udvikler din første eksportplan, som du får en tilbagemelding på fra en privat rådgiver på et opfølgningsmøde.

Der er et deltagergebyr på 1.020 kr. for at deltage i workshops.

Læs mere i fakta-ark.

Se aktuelle Go2Market workshops

 

MarkedsÅbner™ et skræddersyet vækstforløb til en samlet værdi af 200.000 kr., som sikrer dig adgang til et nyt marked, samt møder med potentielle samarbejdspartnere og kundeemner.

Der er et deltagergebyr på 10,000 kr. for at deltage.

Læs mere i fakta-ark.

 

Eksport-Booster™ er et afprøvet vækstforløb med 6 praksisnære workshops, netværkssamarbejde og et markedsbesøg til en samlet værdi af 300.000 kr. Oveni får du 50% i tilskud af op til 145.000 kr. til målrettet konsulentbistand.

Der er et deltagergebyr på 7.500 kr. for at deltage og workshops, netværkssamarbejde og markedsbesøg.

Læs mere i fakta-ark.

Hvem kan deltage?

  • Eksportparate SMV’er med 5-249 ansatte (primære målgruppe er 10-49 ansatte), der har haft et CVR-nummer i mere end 3 år og potentialet til at øge omsætningen eller beskæftigelsen særligt de næste 3 år med minimum 10% pr. år.

Hvad skal du gøre?

  • For afklaring på, om du opfylder forudsætningerne, kontakt forretningsudvikler Steen Nymann Andersen på tlf. 25 50 53 08 eller stna@erhvervshusfyn.dk

divider1

SMV:International er et tilskudsprogram, der er finansieret af strukturfondsmidler via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i 2020-2022.

Programmet gennemføres i tæt samarbejde mellem Erhvervshusene og vores partnere Dansk Industri, Lifestyle & Design Cluster, CenSec samt Enterprise Europe Network Denmark.

erhvervshusene_logodeblogo eu_reg_logo

Sidst opdateret: 06.07.2021