Mærk dine initiativer på bundlinjen

Har du initiativer i din virksomhed, som skal sættes i gang? Og skal de have endnu mere fart og ressource tilført? smv PRO sætter fokus på netop dine behov, og tilfører dem professionel rådgivning — sammen sætter vi retning!

Smv PRO er til dig, der gerne vil tage din virksomhed til næste niveau. Du bliver ført igennem en række tiltag, der sikrer at dine initiativer mærkes på bundlinjen.

Det hele starter med en god plan — ved du, hvad initiativerne kræver? Hvad de koster? Hvilke medarbejderressourcer og hvor meget tid, der skal allokeres?

Alt det sætter smv PRO fokus på. Du får sammen med en privat rådgiver lagt planen, ryddet alle stenene væk og banet vejen for at få initiativerne til at lykkes - Det gælder hvad enten indsatsen omhandler organisation og ledelse, strategi og forrentningskoncept, drift og processer eller kunderelationer og markedsføring. Dit behov er i centrum.

Du får:

  • Temperaturmålt din virksomheds nuværende situation
  • Professionel rådgivning til processen – og 50% i medfinansiering til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr.)
  • Kortlægning af din fremadrettede indsats
  • Lavpraktiske værktøjer til at skabe din virksomheds retning
  • Planen der sikrer, at du lykkes med dit initiativ, så det skaber værdi på bundlinjen
  • Sparring gennem hele processen af en erfaren forretningsudvikler.

Praktisk info

For at deltage skal du være ejerleder i en virksomhed med 3-50 ansatte og dansk CVR-nr. Din virksomhed skal desuden have eksisteret i minimum 3 år.

Pris: Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet

Vil du vide mere? Kontakt Nathalie Godthaab på natkg@erhvervshusfyn.dk eller læs mere på www.smvpro.dk

divider1

Smv PRO drives af Danmarks seks Erhvervshuse, SMVdanmark og Center for Ejerledede Virksomheder på CBS - Copenhagen Business School.

deblogo eu_reg_logo

Sidst opdateret: 27.05.2021