Vi medfinansierer udviklingen af jeres strategi for digitalisering

Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering er et målrettet program for dig, som kan præsentere en stærk og attraktiv business case.

De fleste virksomheder ved, at digitalisering er helt afgørende for at klare sig i fremtiden. Alligevel får de ikke taget skridtet. Enten fordi de mangler tid eller viden.

Hvis du er i spidsen for en virksomhed i Region Syddanmark, som vil vinde på at få digitaliseret forretningen, så har I nu chancen for at få gjort noget ved det.

Adgang til fordele:

  • Op til 110.000 kr. i medfinansiering til køb af digital ekspert
  • En strategi for digitalisering for din virksomhed

Læs historien om Rasm. Holbeck Hydraulik

Hvad dækker ’Strategi for Digitalisering’ over?

Strategien kan have et vidt forskelligt afsæt afhængig af den enkelte virksomhed og dennes vækstpotentiale gennem digitalisering. Det kan fx være:

  • En plan for en digital forretningsmodel
  • En plan for digital markedsføring
  • En plan for intelligent produktion
  • En plan for anvendelse af droner

Med programmet Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering får I en strategi samt en plan for, hvordan den skal eksekveres. Herefter er det jer, som skal indfri jeres nye digitale mål.

Sådan foregår det

Til en start får I sparring fra en projektkonsulent, der bidrager med et overblik over jeres digitale vækstpotentiale.

Dernæst udpeger I en digital ekspert – en privat rådgiver – som I får tilknyttet, og som i tæt samarbejde med jer udarbejder strategien for digitalisering i netop jeres virksomhed.

For at få det optimale ud af forløbet er det vigtigt, at I investerer tid og ressourcer i forløbet. Det er jer, som er eksperter på jeres virksomhed, og den viden skal I bringe i samspil med den digitale ekspert. Det sikrer en stærk strategi, som bliver forankret, og gør jer klar til at eksekvere.

I skal regne med, at forløbet vil strække sig over 3-9 måneder afhængig af, hvor I sætter ind.

Programmet har et deltagelsesgebyr på 3.000 kr. og et krav om registrering af egenfinansierede timer, som bruges i programmet.

Er du målgruppen?

Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering er for virksomheder med udviklingspotentiale, som kan præsentere en stærk og attraktiv business case.

lysblaa_streg

Erhvervshus Fyn leder programmet i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland.

Programmet Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering løber i perioden 2017-2021 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Målet er, at de virksomheder, der deltager, samlet set skaber en årlig meromsætning på 160 mio. kr., en årlig mereksport på 96 mio. kr. samt 160 nye job.

eu_logo_lille_web_regionalfond
lysblaa_streg

Sidst opdateret: 02.07.2019