Syddansk VækstFinansiering - hurtigere vej til kapital

Virksomheder har med Syddansk VækstFinansiering en nem og smidig indgang til en række finansielle kræfter.

Mangler I kapital til at realisere jeres vækstspring?

Med Syddansk VækstFinansiering får din virksomhed en ny og nem indgang til en række aktører, som hjælper dig med at bane vej til kapital.

Syddansk VækstFinansiering er etableret for at gøre det både hurtigere og enklere for virksomheder i vækst at få fat i den kapital, som de skal bruge til at realisere deres vækst.

Du får sparring, adgang til finansielt netværk, afdækket finansieringskilder og viden, hvis din virksomhed fx skal bruge kapital til at realisere:

  • ny robotteknologi, automatisering eller digital omstilling
  • udvikling af nye produkter eller service
  • eksport til nye markeder
  • vækst i virksomheden.

divider1

Én indgang – til gavn for virksomhederne

Du finder Syddansk VækstFinansiering hos Erhvervshus Fyn i Odense. Her har en række parter, bl.a. Vækstfonden, Invest in Odense, EKF - Danmarks Eksportkredit, Innovationsfonden, Det Syddanske EU-Kontor og Erhvervshus Fyn etableret fælles faciliteter og samlet et hold af deres finansieringseksperter.

Det nye 'set up' gør at virksomheder, ved at ''banke på'' ét sted, hurtigt kan blive vist i den rette retning. Tilsvarende får erhvervsfremmeaktørerne mulighed for endnu bedre at dele viden og erfaringer om virksomhedernes behov – og dermed være klar med hurtig assistance.

Målet er samtidig, at Syddansk VækstFinansiering hele tiden skal udvikle sig. Fremadrettet er det således ambitionen at samle endnu flere aktører, som hjælper vækstvirksomheder med at fremskaffe kapital. Det gælder både andre erhvervsfremmeaktører, den finansielle sektor, revisorer osv.

Vi er klar!

Er du og din virksomhed på jagt efter kapital eller er du finansiel aktør med interesse for Syddansk VækstFinansiering?

Så er du velkommen til at kontakte os.

divider1

Mød vores kunder

Kundecitat: DybergLarsen ApS

"For vores forretning har det været helt afgørende, at vi er stødt ind i Erhvervshus Fyn, som har hjulpet os med at bane vej til kapital", siger Thomas Dyberg Larsen.
læs mere

Sidst opdateret: 04.03.2019