Access to Finance

Erhvervshus Fyn tilbyder løbende vækstprojekter og programmer.

Digital Omstilling - Innovationssamarbejder

Det succesfulde program Digital Omstilling – Innovationssamarbejder er klar med endnu en ansøgningsrunde.

Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering

En unik mulighed for at få en digital ekspert med på holdet og medfinansiering til udvikling af jeres strategi for digitalisering.

Vækstrettet Kompetenceudvikling

til robot-, stål-, bygge- og fødevarebranchen

Følg med efterspørgslen i jeres branche og bliv rustet til en fremtid med vækst. Deltag i programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling og få medfinansiering til at opkvalificere kompetencerne hos både ledere og medarbejdere.

DigitaliseringsBoost

Med Væksthusenes landsdækkende program DigitaliseringsBoost får din virksomhed mulighed for op til 33% medfinansiering af udviklingstimerne til at udvikle nye produkter, løsninger eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0.

Scale-Up Denmark Robotics

Med Scale-Up Denmark Robotics får du minimum 180 timers individuel ekspertrådgivning og 50% i medfinansiering hertil. Du får også tilknyttet en personlig business coach og adgang til investorer.

InnoBooster

Har du en god idé med stærkt forretningsmæssigt potentiale? Med programmet InnoBooster kan Innovationsfonden investere helt op til 5 mio. kr. i nye perspektivrige ideer.

Spirende Fødevareoplevelser

Står du i spidsen for en ambitiøs fødevarevirksomhed, men mang­ler et skub til at indfri jeres potentiale om mersalg, produktions­optimering eller nye markeder?

Early Warning

Med Early Warning får man fortrolig, uvildig og gratis hjælp på Danmarks regning til virksomheder i krise.

SMV:Digital

I samarbejde med bl.a. Erhvervshusene har regeringen lanceret og samlet en række tilbud til små og mellemstore virksomheder, der skal understøtte deres digitale omstilling.

AutomationsBoost

Med innovationsprogrammet AutomationsBoost er der mulighed for 50% medfinansiering af udviklingstimerne til automationsløsninger.

Succession and Transfer of Business in Regions

Formålet med Succession and Transfer of Business in Regions (STOB) er at skabe viden om ejer – og generationsskifte gennem samarbejde på tværs af 9 lande i EU.

Velfærdsteknologisk Vækstløft

Få støtte til at få udarbejdet en skræddersyet vækstplan, der gør din virksomheds strategi og forretningsplan operationel og vækstfremmende.

TASTE

Projektet TASTE sætter fokus på øget bæredygtighed i fødevareerhvervet i Danmark og Tyskland. 11 tyske og danske partnere er gået sammen for at udvikle nye principper for bæredygtig produktion.

Se tidligere programmer

Erhvervshus Fyn udvikler løbende programmer og tilbud til de syddanske vækstvirksomheder. Her kan du finde materiale og se nogle af de programmer, som er afsluttet.

Sidst opdateret: 07.03.2019