Kompetenceudvikling til byggeriets værdikæde

Vil du bygge et stærkt fundament til fremtiden?

Den hastige udvikling i bygge- og anlægssektoren udfordrer byggevirksomheder i Syddanmark på kompetencer – særligt inden for digitalisering. Nu er der adgang til kompetenceudvikling til både ledelse og medarbejdere.

Hvad er Vækstrettet Kompetenceudvikling?

Vækstrettet Kompetenceudvikling er et program, der giver dig og din virksomhed:

  • En behovsafdækning, der viser, hvilke kompetencer I besidder og har brug for, for at realisere jeres vækst
  • Skræddersyede uddannelsestilbud, der matcher jeres behov og virkelighed
  • Minimum 50% finansiering af uddannelsesaktiviteterne
  • Et udvidet branchenetværk og nye sparringspartnere med stort kendskab til bygge- og anlægssektoren.

Din virksomhed bliver en del af brancheakademiet for bygge- og anlægsbranchen i Syddanmark. Akademiet er forankret ved WE BUILD DENMARK.

Som medlem i branchepartnerskabet får din virksomhed adgang til et stort netværk af fagtekniske kompetencer og tilbud om målrettede uddannelsesaktiviteter. I er selv med til at sætte rammerne for jeres uddannelsesaktiviteter: hvad der skal indgå, hvordan det skal foregå, og hvornår det skal afvikles.

Hvem kan blive en del af Vækstrettet Kompetenceudvikling?

Programmet henvender sig til vækstambitiøse SMV’er i Region Syddanmark inden for robot-, stål-, byggeri- og fødevarebranchen.

I sporet for byggeribranchen kan vækstambitiøse SMV’er deltage, hvis en virksomhed er inden for byggeriets værdikæde. I hele værdikæden indgår bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører af materialer, teknologier og serviceydelser.

Der er i særlig grad fokus på at hjælpe med at få tilført digitale kompetencer til både medarbejdere og ledere, så I mestrer fremtidens digitale teknologier til styring af processer, anvendelse af data, udvikling af intelligente byggerier, automatisering osv. Der kan også etableres uddannelsesaktiviteter inden for f.eks. bæredygtigt byggeri.

Hvordan bliver min virksomhed en del af Vækstrettet Kompetenceudvikling?

Vil du deltage i forløbet, så kontakt forretningsudvikler:
Kathrine Gabriel, WE BUILD DENMARK: 24 87 04 27 / kaga@erhvervshusfyn.dk

divider1

Partnerne bag Vækstrettet Kompetenceudvikling er Erhvervshus Fyn (i tæt samarbejde med Erhvervshus Sydjylland), WE BUILD DENMARK, MARLOG og UdviklingVejen (i tæt samarbejde med Trekantområdet Danmark og Vejle Erhverv).

Programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling løber i perioden 2018 - 2022 og er støttet af Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Programmet har som mål at løfte kompetenceniveauet for over 890 medarbejdere og skabe 370 nye job samt øge virksomhedernes omsætning med 241 millioner kr. inden for robot-, stål- og fødevarebranchen samt bygge- og anlægssektoren.

eu_soc_logo

divider1

Sidst opdateret: 02.02.2021