Kompetenceudvikling til fødevarebranchen

Opskriften på vækst

Kompetenceudvikling og samarbejde er nødvendige drivere for udvikling og vækst i fødevarebranchen. Rekruttering af kompetent arbejdskraft opleves som en stor udfordring, hvorfor opkvalificering af ledere og medarbejdere kan være en del af løsningen. Du og din virksomhed kan få hjælp hertil i programmet for Vækstrettet Kompetenceudvikling.

Hvad er Vækstrettet Kompetenceudvikling?

Vækstrettet Kompetenceafvikling er et program, der giver dig og din virksomhed:

  • En behovsafdækning, der viser, hvilke kompetencer I besidder og har brug for, for at kunne vækste
  • Skræddersyede uddannelsestilbud, der matcher jeres behov og virkelighed
  • Minimum 50% finansiering af uddannelsesaktiviteterne
  • Et udvidet branchenetværk og nye sparringspartnere med stort kendskab til fødevarebranchen

Din virksomhed bliver en del af brancheakademiet for fødevarebranchen, der er forankret ved UdviklingVejen (i tæt samarbejde med andre stærke aktører). UdviklingVejen er spydspids i at styrke fødevareerhvervet. I brancheakademiet bliver du og din virksomhed en del af et bredt netværk.

I brancheakademiet er I selv med til at sætte rammerne for uddannelsesaktiviteterne der tilbydes: hvad der skal indgå, hvordan det skal foregå, og hvornår det skal afvikles. Det er jeres garanti for, at I får de relevante kompetencer i hus og kan gå fremtiden sikkert i møde.

Hvem kan blive en del af Vækstrettet Kompetenceudvikling?

Programmet henvender sig til vækstambitiøse SMV’er i Region Syddanmark inden for robot-, stål-, bygge- og fødevarebranchen.

I sporet for fødevarebranchen kan vækstambitiøse SMV’er deltage, hvis en virksomhed er en del af fødevarebranchen eller er underleverandør til fødevarebranchen.

Eksempler kan være virksomheder, der arbejder med fødevareforarbejdning, -innovation, -produktion, - teknologi, -sikkerhed, -proces, produktudvikling, organisationsudvikling, salgs- og serviceleddet, procesudstyr, emballage, logistik, detailhandel, sensorik og andet lignende.

Hvordan bliver min virksomhed en del af Vækstrettet Kompetenceudvikling?

Vil du deltage i forløbet, så kontakt projektleder:
Chalotte Tryk, Dansk Fødevareakademi: 51 83 24 04 / ct@dkfa.dk

divider1

Partnerne bag Vækstrettet Kompetenceudvikling er Erhvervshus Fyn (i tæt samarbejde med Erhvervshus Sydjylland), We Build Denmark, MARLOG og UdviklingVejen (i tæt samarbejde med Trekantområdet Danmark og Vejle Erhverv).

Programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling løber i perioden 2018 - 2022 og er støttet af Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Programmet har som mål at løfte kompetenceniveauet for over 890 medarbejdere og skabe 370 nye job samt øge virksomhedernes omsætning med 241 millioner kr. inden for robot-, stål- og fødevarebranchen samt bygge- og anlægssektoren..

eu_soc_logo

divider1

Sidst opdateret: 19.01.2021