Velfærdsteknologisk Vækstløft

Få støtte til at få udarbejdet en skræddersyet vækstplan, der gør din virksomheds strategi og forretningsplan operationel og vækstfremmende.

Omdan jeres strategi til vækst

Arbejder din virksomhed med sundheds- og velfærdsløsninger, eller har I en ambition om at skabe vækst inden for dette område? Welfare Tech og Erhvervshus Fyn tilbyder projektet Velfærdsteknologisk Vækstløft, hvor I kan få:

  • En skræddersyet vækstplan, som omdanner jeres strategi til reel vækst.
  • 50 % tilskud til ekstern konsulent, som udarbejder jeres vækstplan, med støtte på alt mellem 25.000 til 90.000 kr., excl. moms.
  • I bruger egne timer til en værdi af 45 % af det I køber for.
  • Rådgivning og professionel sparring på jeres forretning.

"Mange virksomheder har så travlt med den daglige drift, at den strategiske proces oftest sættes i baggrunden. Qua den økonomiske støtte kan virksomhederne fokusere på deres strategiske tiltag, og få gennemført deres planer hurtigere og på et højere kvalitetsniveau."

- Eigil Pedersen, projektkonsulent fra Erhvervshus Fyn.

Kom godt i gang

  • Kontakt Welfare Tech og få tilknyttet en konsulent, som vil screene jeres virksomhed for vækstpotentiale.
  • I betaler 5.000 kr. for at være med i projektet.
  • I får tilknyttet en ekstern konsulent, som udarbejder jeres vækstplan. I får herefter refunderet 50 % af omkostningerne, dog max 90.000 kr. (Køber I konsulenthjælp for 100.000 kr., så vil I få refunderet 50.000 kr.)

Erhvervshus Fyns projektkonsulent Eigil Pedersen bistår i sparring og vejledning til dig og din virksomhed, så I kan få et optimalt udbytte af det tilskud, som I modtager gennem projektet.

 Læs mere om projektet på www.welfaretech.dk

Se også ...

vhs_hvidestreg_midterbox

Sparring til vækstvirksomheder – hvis du har vilje til vækst, kan du hos os få individuel kortlægning af din virksomheds vækstmuligheder

Projektet ’Velfærdsteknologisk Vækstløft’ er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og private partnere. Tilbuddet gælder fra august 2016 til og med december 2019

eu_logo_lille_web_regionalfond

Sidst opdateret: 11.03.2019