Velfærdsteknologisk Vækstløft

Skab nye vækstmuligheder for din virksomhed med en strategiplan

OBS! der er lukket for deltagelse

Det er ikke længere muligt at søge om deltagelse i Velfærdsteknologisk Vækstløft.

Er du interesseret i at komme på venteliste, kontakt da projektkonsulent Eigil Pedersen på tlf. 31 63 69 13 eller mail eip@ehfyn.dk.

Strategiplan sætter turbo på udviklingen

case_teameffect

Peter Christensen købte sig for et år siden ind i TeamEffect i Aalborg. Med projektet Velfærdsteknologisk Vækstløft har den succesfulde virksomhed nu en plan for væksten.

Læs hele historien

Om projektet

Arbejder din virksomhed med sundheds- og velfærdsløsninger, eller har I en ambition om at skabe vækst inden for dette område?

Med Velfærdsteknologisk Vækstløft kan I få:

- En skræddersyet strategiplan, som omdanner jeres strategi til reel vækst.
- 50% medfinansiering på op til 55.000 kr. til ekstern konsulent, som udarbejder jeres strategiplan. I bruger egne timer til en værdi af 45% af det I køber for.
- Rådgivning og professionel sparring på jeres forretning.
- Efterfølgende står I for implementering og udførsel af strategiplanen.

"Mange virksomheder har så travlt med den daglige drift, at den strategiske proces oftest sættes i baggrunden. Qua den økonomiske støtte kan virksomhederne fokusere på deres strategiske tiltag, og få gennemført deres planer hurtigere og på et højere kvalitetsniveau."

- Eigil Pedersen, projektkonsulent, Erhvervshus Fyn.

Kom godt i gang

Kontakt Erhvervshus Fyn og få tilknyttet en konsulent, som screener jeres virksomhed for vækstpotentiale.

I betaler 5.000 kr. for at være med i projektet.

I får tilknyttet en ekstern konsulent, som udarbejder jeres strategiplan. I får herefter refunderet 50% af omkostningerne, dog max 55.000 kr. (Køber I konsulenthjælp for 80.000 kr., vil I få refunderet 40.000 kr.)

Erhvervshus Fyns projektkonsulent Eigil Pedersen bistår i sparring og vejledning til dig og din virksomhed, så I kan få et optimalt udbytte af det tilskud, som I modtager gennem projektet.

divider1

Erhvervshus Fyn driver ’Velfærdsteknologisk Vækstløft’ i samarbejde med Welfare Tech. Programmet er finansieret af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og private partnere. Tilbuddet gælder fra august 2016 til og med december 2020.

eu_reg_logo

Sidst opdateret: 31.08.2020