header billede

Du får specialiseret sparring

Få sparring, kortlægning af din virksomheds vækstmuligheder og hjælp til at realisere dine ambitioner og drømme.

Savner du et helikopterblik på din forretning, og sparring til, hvordan du lykkes med dine vækstambitioner? Eller står du med en konkret udfordring, som du gerne vil have hjælp til at vende til en mulighed?

Vi hjælper dig med at få afdækket alle hjørner af din virksomhed – både der hvor skoen trykker, og der hvor du står med det store potentiale. Vi lytter, spørger og udfordrer dig – i en åben og tillidsfuld dialog.

I Erhvervshus Fyn har vi et hold af forretningsudviklere, som er specialister inden for en række centrale områder. Forretningsudviklerne har enten selv drevet virksomheder eller været ledere i det private, ligesom de kender alt til de finansierings- og støttemuligheder, som findes til fx grøn omstilling, digitalisering, automatisering, anvendelse af ny teknologi, eksport og rekruttering.

Vi giver dig specialiseret sparring inden for:

SDL fik luft til nye projekter

For stort et fokus på drift var én af de udfordringer som transportfirmaet SDL Schou-Danielsen Logistik stod med efter en årrække med kraftig vækst. Med hjælp fra sparringsafdelingen i Erhvervshus Fyn fik virksomheden lagt en strategi for den videre udvikling og fik dermed luft til at fokusere på nye projekter.

Se også...

Cases og lederprofiler - mød nogle af de fynske virksomheder, som vi har hjulpet skridtet videre mod en højere vækst.

Sidst opdateret: 29.09.2020