Sparring hos Erhvervshus Fyn

Hos Erhvervshus Fyn tilbyder vi vækstvirksomheder og vækstiværksættere sparring og individuel kortlægning af deres vækstmuligheder og potentialer.

Har du ambitioner om at indtage nye markeder, udvikle nye produkter, øge din medarbejderstab og indtjening? Ja, så står vores forretningsudviklere parat til at give dig en målrettet kortlægning af dine muligheder og behov.

Det handler om dine udfordringer

Et kortlægningsforløb i Erhvervshus Fyn starter med, at vi i fællesskab afklarer dine udviklingsbehov. Vi danner os det fulde overblik over din virksomheds situation og målsætninger. På den måde kan vi sammensætte det helt rigtige team af til at afdække og prioritere dine udfordringer i det videre forløb.

Vores team af erfarne forretningsudviklere kan kortlægge din virksomheds potentiale inden for:

 Økonomi og finansiering
 Ledelse og strategi
 Salg og markedsføring
 Teknologi og innovation
 Internationalisering
 Bæredygtig forretningsudvikling
 Early Warning

Vores kortlægningsproces er uvildig og uden omkostninger for dig og din virksomhed.

Din virksomhed skal vokse

Dernæst udarbejder vi i fællesskab en plan for væksten i din virksomhed. Vores sparring fokuserer på at realisere dine vækstmål og er baseret på vores viden om din virksomhed og branche. Vi fungerer som din sparringspartner, hvor du selv er ansvarlig for at implementere de løsninger, vi er kommet frem til - evt. i samarbejde med en ekstern virksomhedsrådgiver - eller måske vi har et vækstprogram der passer netop på din virksomhed.

lysblaa_streg

din_vej_til_veakst_illu

lysblaa_streg

Vækst med vilje

Vi er sat i verden af Erhvervsstyrelsen for at hjælpe dig til at skabe kontrolleret vækst i din virksomhed. Vi giver dig det overblik, den viden og de værktøjer du har brug for, og vi trækker på et stort netværk af private rådgivere og offentlige aktører for at give dig den bedste løsning.

At have vækstambitioner handler ikke kun om at være innovativ eller forskningstung.

Vækstvirksomheder findes inden for alle brancher.

Vækst handler i høj grad om, at virksomhedsejeren har mod og vilje til at forandre virksomheden, og at man i virksomheden generelt har fokus på udvikling og nytænkning.

Gør dine udfordringer til muligheder
– kontakt os allerede i dag på telefon 70 23 55 15.

Bliv ringet op af Erhvervshus Fyn

Se også...

Lederprofiler og cases - mød nogle af regionens virksomheder, som vi har hjulpet skridtet videre mod en højere vækst.

Sidst opdateret: 06.08.2019