Case: Robot Nordic

Innovationssamarbejde bidragerrobot_nordic_caseoversigt
med ny viden

Med programmet Digital Omstilling – Innovationssamarbejder har virksomheden Robot Nordic haft mulighed for at skabe samarbejder, der har bidraget med specialviden, som virksomheden ikke selv havde i forvejen.

Få hele historien

Case: Masentia

Masentia fremtidssikrer sigmasentia_caseoversigt
som videnvirksomhed

Det buldrer derudaf for engros-virksomheden Masentia, som leverer maskiner til avanceret metalbearbejdning for et trecifret millionbeløb årligt. Men med væksten kommer også behovet for at strømline forretningsgange og fremtidssikre virksomhedens store viden. Derfor er virksomheden blevet en del af smv PRO.

Få hele historien

Case: K. E. Jensen

Fra papirsedler til digitaliseretCase: K.E. Jensen
lønsystem

Transportvirksomheden K. E. Jensen, har hjemme i Padborg, hvorfra de koordinerer og arrangerer transport i hele Europa. En opgave der kræver stort overfblik og nærværende kundekontakt. Deres deltagelse i Bliv:Digtal betyder, at de nu er godt i gang med at frigøre mere tid til denne kerneopgave ved at optimere og digitalisere administrative processer.

Få hele historien

Case: Smooth Robotics

Nu er de rykket op i ny robot-ligasmooth_robotics_caseoversigt

For Odense-virksomheden Smooth Robotics, som er specialiseret i software til svejserobotter, har deltagelsen i Digital Omstilling – Innovationssamarbejder resulteret i udviklingen af en unik 3D-teknologi til svejserobotter. Et betydeligt konkurrenceparameter nationalt og internationalt.


Læs hele historien

Case: OBH Rådgivende Ingeniører

Rådata bliver til ressourceobh_web_caseoversigt

Med programmet Digital Omstilling - Strategi for Digitalisering har OBH Rådgivende Ingeniører fået lagt en plan for, hvordan virksomhedens data gennem mange år kan omdannes til en ressource for virksomheden og bruges strategisk. Det er blevet til et koncept for en digital model over danske boliger, som virksomheden kan anvender til at rådgive danske boligejere.

Få hele historien

Case: QuadSAT

quadsat_caseoversigtNyskabende kalibrering af satellitkommunikationsudstyr

QuadSAT har med DigitaliseringsBoost fået medfinansiering til at videreudvikle softwaren til kalibrering af satellitkommunikation for at gøre denne ellers tunge proces, mere miljøvenlig og omkostningsbesparende.

Få hele historien

Case: Nord Modules

Nu bliver mobile robotter i
produktionen langt hurtigere

Udrulningen af mobile robotter i produktionen er for længst i gang. Nu er fynske Nord Modules med hjælp fra tilskudsprogrammet Digital Omstilling: Innovationssamarbejder klar med en ny løsning, der gør mobile robotter endnu smartere og skaber mærkbare forbedringer af den interne logistik.

Den historie må jeg læse.

Case: NORQi

Ny teknologi skal fyre op under
storkøkkenbranchen

Med finansiering fra projektet Digital Omstilling - Innovationssamarbejder har den fynske stege- og kogeudstyrsproducent NORQi udviklet en ny teknologi, der skal revolutionere madlavningen i storkøkkener verden over.

Den historie må jeg læse.

Case: Danish Wind Power Academy

Digitalisering i medvind hos
fynsk eksportvirksomhed

Danish Wind Power Academy har siden sin opstart i 2004 været på en spændende rejse som international kursusleverandør til de største i vindmøllebranchen. Nu skal et nyt digitalt produkt sikre virksomheden endnu flere kunder og øget vækst.

Den historie må jeg læse.

Case: Enabled Robotics

Teknologi sætter nye standarder
for automation

Mobile robotter bliver nu i stand til at aflæse sine omgivelser og tilgå opgaver i produktionen efter behov og med stor fleksibilitet.

Det sørger en ny teknologi, der er udviklet af Enabled Robotics, for.

Den historie må jeg læse.

Case: Automation Lab

Teknologi skal optimere
bådruter

Automation Lab har udviklet en ny teknologi, der giver tjenestebåde mulighed for at optimere deres færden på havet. Det betyder besparelser på tid og brændstof - og en ikke mindst en mere bekvemmelig tur til søs.

Den historie må jeg læse.

Case: SYD Dynamics

Navigationsdata optimerer
intelligent transport

SYD Dynamics har udviklet et nyt navigationssystem til mobile robotter, der skaber langt bedre betingelser for robotternes måde at navigere på i det fri. Systemet blev udviklet i et innovativt samarbejde, der gav den helt rigtige indsigt i industrien.

Den historie må jeg læse.

Case: Happtec

Plug-in skaber enkel kobling
af produktionsenheder

Robotvirksomheden Happtec har udviklet et nyt banebrydende produkt, der sikrer en nem og enkel kobling af produktionsenheder. Det betyder blandt andet, at det nu bliver det langt nemmere for produktionsvirksomheder at opnå en agil og fleksibel produktion i alle størrelser.

Det må jeg læse mere om.

Case: Egatec

Ny automationsløsning:
Betal per enhed du pakker

Virksomheden Egatec udvikler og leverer automationsløsninger inden for pakning og palletering. Nu har de udviklet et helt nyt koncept, der giver deres kunder mulighed for udelukkende at betale per enhed, der håndteres af pakke- og palleteringsanlægget.

Den historie må jeg læse.

Case: Alphalyse A/S

alphalyse_case_inddeltsideVejen til procesoptimering

Analysevirksomheden Alphalyse A/S er i markant vækst. Erhvervshus Fyn hjælper dem med at guide væksten.

Digitalisering af markedsføringen, automatisering, effektivisering af produktionsprocesser er på dagsordenen i Alphalyse.

Læs hele historien

Case: DybergLarsen ApS

dyberg_casefoto_indelt_sideDyberg Larsens digitale rejse

Lampevirksomheden Dyberg Larsen havde brug for at få skabt et aktivt website, som spillede sammen med SoMe-indsats og med integreret online platform til eksportsalg.

Direktør Thomas Dyberg Larsen fortæller om den digitale rejse der hen:

Læs hele historien

Sidst opdateret: 05.07.2021