Case: Nord Modules

Ny robot-applikation sætter
turbo på logistikken

Udrulningen af mobile robotter i produktionen er for længst i gang. Nu er fynske Nord Modules med hjælp fra tilskudsprogrammet Digital Omstilling: Innovationssamarbejder klar med en ny løsning, der gør mobile robotter endnu smartere og skaber mærkbare forbedringer af den interne logistik.

Den historie må jeg læse.

Case: Danish Wind Power Academy

Digitalisering i medvind hos
fynsk eksportvirksomhed

Danish Wind Power Academy har siden sin opstart i 2004 været på en spændende rejse som international kursusleverandør til de største i vindmøllebranchen. Nu skal et nyt digitalt produkt sikre virksomheden endnu flere kunder og øget vækst.

Den historie må jeg læse.

Case: Enabled Robotics

Teknologi sætter nye standarder
for automation

Mobile robotter bliver nu i stand til at aflæse sine omgivelser og tilgå opgaver i produktionen efter behov og med stor fleksibilitet.

Det sørger en ny teknologi, der er udviklet af Enabled Robotics, for.

Den historie må jeg læse.

Case: Automation Lab

Nu kan du lade søsygetabletten
blive hjemme

Automation Lab har udviklet en ny teknologi, som kan registrere og logge data fra tjenestebåde. Dataloggeren giver ejere af tjenestebåde mulighed for at optimere bådenes færden på havet ud fra givne vind- og vejrforhold. Det betyder besparelser på tid og brændstof - men også en mere bekvemmelig tur til søs.

Den historie må jeg læse.

Case: SYD Dynamics

Navigationsdata optimerer
intelligent transport

SYD Dynamics har udviklet et nyt navigationssystem til mobile robotter, der skaber langt bedre betingelser for robotternes måde at navigere på i det fri. Systemet blev udviklet i et innovativt samarbejde, der gav den helt rigtige indsigt i industrien.

Den historie må jeg læse.

Case: Happtec

Plug-in skaber enkel kobling
af produktionsenheder

Robotvirksomheden Happtec har udviklet et nyt banebrydende produkt, der sikrer en nem og enkel kobling af produktionsenheder. Det betyder blandt andet, at det nu bliver det langt nemmere for produktionsvirksomheder at opnå en agil og fleksibel produktion i alle størrelser.

Det må jeg læse mere om.

Case: Egatec

Nyt koncept til produktionsvirksomheder:
Betal per enhed du pakker

Virksomheden Egatec udvikler og leverer automationsløsninger inden for pakning og palletering. Nu har de udviklet et helt nyt koncept, der giver deres kunder mulighed for udelukkende at betale per enhed, der håndteres af pakke- og palleteringsanlægget.

Den historie må jeg læse.

Case: Alphalyse A/S

alphalyse_case_inddeltsideVejen til procesoptimering

Analysevirksomheden Alphalyse A/S er i markant vækst. Erhvervshus Fyn hjælper dem med at guide væksten.

Digitalisering af markedsføringen, automatisering, effektivisering af produktionsprocesser er på dagsordenen i Alphalyse.

Læs hele historien

Case: DybergLarsen ApS

dyberg_casefoto_indelt_sideDyberg Larsens digitale rejse

Lampevirksomheden Dyberg Larsen havde brug for at få skabt et aktivt website, som spillede sammen med SoMe-indsats og med integreret online platform til eksportsalg.

Direktør Thomas Dyberg Larsen fortæller om den digitale rejse der hen:

Læs hele historien

Sidst opdateret: 20.10.2020